Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol keressek Budapesten...

Hol keressek Budapesten szegény családokat?

Figyelt kérdés

Mi költözünk és van pl 3 jó mosógépünk meg hűtő meg tvk és már mind felesleges,mivel most már mindenből vettünk újabbat-még jobbat.

Nem akarom lomtalanítani,mert rászállnak a ******* cigányok,elveszik aztán pénzért fogják árusítani.

Nincs szegény ismerősöm akinek kellene bármi is.

Szal szívesen adnánk olyannak,akinek nem telik rá.De hol keressem őket?NEM AKAROK SZERVEZETEKHEZ FORDULNI.-én akarom odaadni.

2011. szept. 10. 15:56
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
89%
Egy dolog, hogy rendes, hogy ad, de milyen már, hogy környezettanulmányt akar tartani. Talán egy szegény család nem szívesen mutogatja a nyomorát?Ha meg annyira szegények, lehet, hogyha étel problémájuk lesz eladják.
2011. szept. 10. 17:08
 42/57 anonim ***** válasza:
82%

Azért érdekes...

Neked nem kell, olyan rosszul nem állsz, hogy kelljen a pénz és eladd magad, de azt nem akarod, hogy más eladja. Milyen jótét lélek.

Én is most selejtezek bútorokat, szekrényeket, ágyakat, és ingyen odaadtam egy cégnek, akik rendbeteszik, és csökkentett áron árulják. Ha már odaadtam valakinek, nincs jogom számonkérni, hogy mit csinál vele, felőlem tüzifának is használhatja.

2011. szept. 10. 17:10
 43/57 A kérdező kommentje:

Na míg emaileket olvastam itt elszabadult a támadás.

Válaszolgatok éppen!Nem hittem volna,hogy ennyien írnak.

Nekem mindegy hány gyereke van,csak tényleg érdekel az miért vállalnak az emberek még egyet,ha már eleve elég szegénykések.

És nem tudom,lehet tényleg fura vagyok de nekem fontos az hogy használják inkább,mintsem az hogy eladják.Nem tudom elmagyarázni,de valaki biztosan megért.

Na most válaszolok a továbbiakra!És nem tűntem sehova.

2011. szept. 10. 17:25
 44/57 anonim ***** válasza:
82%
Jó, de ki veszi meg? Most mindenki eladni akar! Venni meg nincs miből.
2011. szept. 10. 17:30
 45/57 A kérdező kommentje:
MARIANN KÉRLEK HÍVJ FEL-elküldöm a számom!
2011. szept. 10. 17:32
 46/57 A kérdező kommentje:

ha eladásra viszi el,akkor nincs szüksége rá.Ha nem veszi meg senki,akkor ennyi erővel állhatna nálam is.Vagy tényleg odaadom egy szervezetnek és mindegy kihez kerül,de használni fogják.

Azt hiszem,mindenkinek válaszoltam:)

2011. szept. 10. 17:36
 47/57 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem teljese nrmalisan gondolkodik a kerdezo.

Szemely szerint is szivesebben sgitek ugy,hogy tudom tenylegesen tudtam segiteni.

Ha szemelytelen akarok lenni arra ott van nagyon sok lehetoseg.

Azonban barmikor igy segitettem mindig bennem maradt a kerdes,hogy jo helyre ment-e?

Miert gondolkodok igy?

A tortenet a kovetkezo:

A lanyom most3 eves es rengeteg babaruhat bevittem a keruleti Voroskereszt kirendeltsegere,gondolvan jol kezelik az adomanyokat.

Az ott levok a szemem lattara valogattak szet a ruhakat es azokat amik gyakorlatilag nem voltak a kislanyomon,kivettek es elvittek valahova.

Hogy hova?Nem tudom.Talan a vasarra ahogy mondtak,talan haza.

Ezek utan ugy dontottem ha valaha is modomban allna segiteni barmilyen formaban akkor azt csakis az altalam kivalasztott maganszemey fogja megkapni es nem szervezet.

A kerdezo kornyezet tanulmanyt akar csinalni?Miert haborit fel ez akarkit is?A segelyszervezetek is megteszik ugyanezt valamilyen mertekben.

Bizom benne,hogy a kerdezo talal megfelelo csaladot.

Sok sikert!

2011. szept. 10. 17:38
 48/57 anonim ***** válasza:
82%

Csakhogy a kérdező nem segélyszervezet, és semmi joga állapotfelmérést tartani. Ha szegény lennék, én sem mutogatnám, mennyire nincs semmim.

De mit számít az emberi méltóság, ha a kérdező csak akkor tudja álomra hajtani a fejét, ha tudja, hogy a régi mosógépe ruhákat mos, nem pedig mondjuk ebédre fizették be a gyereket belőle.

2011. szept. 10. 17:43
 49/57 A kérdező kommentje:

mert ha úgy vesszük annak akarom adni,aki használja!ÉS ÍGY IS VESZI EL,hogy ír egy szívszorító történetet,hogy neki mennyire nincs mivel mosnia pl.

senki nem mondja,hogy helló elveszem és eladom.

másik meg,sokan vehetik el csak + bevételnek nem feltétlenül kajára kell pénz mindenkinek.

2011. szept. 10. 17:48
 50/57 A kérdező kommentje:

Mielőtt elkezdene itt valaki provokálni a többieket,miért nem írok,azért mert most elmegyek a géptől tovább pakolnia cuccainkat.Ha valakinek kell valami írjatok.

Egyébként köszönöm a sok tippet.

Sokan jelentkeztek így pár cucc már "le lett foglalva"

Többnyire már csak bútorok maradtak,azokat viszont csak jövőhéten lehet elvinni hétvége felé.

2011. szept. 10. 17:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!