Egy riherongy vagyok igaz?
Ez nem kérdés.
Kikeztem egy olyan emberrel akivel nem lett volna szabad. Részegen. Fél estére nem is emlékszem. Csúny dolog tudom. Elsűllyedek szégyenemben. Most meg izgulok, hogy ki fog derülni. Csókon kívűl semmi más nem történt. Szerintetek mit tegyek ennek már 3 hete. Az illető elfogja mondani a páromnak szerintetek. Megbeszéltük, hogy ennyi volt nem tovább. Ki tudódik vajon?
Szia!
Először is nem vagy riherongy.És igenis szerintem vannak olyan esetek,mikor az ember szervezete nem úgy reagál az alkoholra,ahogy kellene. Kicsit megbolygatta a személyiségedet és kész. Van aki 2 kortytól berúg,van aki 1 üvegtől sem,nagyon kiszámíthatatlan.
Ha arra gondolsz, hogy ez most nem történt meg,akkor milyennek látod a kapcsolatod?Boldognak?Egyébként minden rendben köztetek a pároddal?
Mert akkor szerintem nyugodtan mond el neki,hogy egyszerűen hiába nem ittál sokat,valahogy kifordultál magadból és elcsattant valakivel egy csók.Nagyon bánod stb.Ha igazán szeret,akkor meg fog bocsájtani neked.Lehet ezentúl többet szívesen buliba,meg egyéb helyekre már nem fogsz tudni menni a párod nélkül,mert mindig benned lesz a félsz...Szóval ki tudja,utána milyen lesz a kapcsolatotok.
Ha tudod cipelni ezt a titkot magaddal végig,akkor pedig ne mond el.
Ha riherongy volnál, akkor eszedbe sem jutna ide ilyen kérdést feltenni - ugyanis nem gyötörne ilyen súlyos önvád, mint ami téged gyötör.
Megtévedtél. Na és? Miért volnál ezért riherongy? Én nem vagyok a bírád, hogy elítéljek.
Szerintem mondd meg a párodnak, kérj tőle bocsánatot, beszéljétek meg, mert mindenképpen oka van annak, hogy - ha részegen is - másnél kerested a gyengédséget és a boldogságot.
Én is így jártam a nyáron, mondjuk a kapcsolatunk sem volt felhőtlen. Én elmondtam, mert nem bírtam magamban tartani, rossz volt elmondani is, de azóta rengeteget javult a kapcsolatunk.
AZért soha többet nem tenném meg, senkivel.
Akik csak a mentséget meg a kifogást keresték a tettedre, ráadásul hazudozásra akarnak rávenni, azok mind ribik!
Kíváncsi lennék, hogy fordított helyzetben ugyan ezek a libák mit tennének??
Ha pl. a pasijuk mondaná, hogy kicsit beittam az este és "tudod, hogy rosszul bírom az italt" és/vagy "az italomba lehetett valami"...
...és csókolóztam a barátnőddel...
...hogy tovább mentünk-e?? ...
...nem emlékszem...
...de majd szól 9 hónap múlva, ha mégis történt más is...
15:44-nek sajnos igaza van!
Azt írtad, hogy a fél estére, nem is emlékszel!!!
Akkor ott bármi megtörténhetett! Nem?!
Csak, majd nehogy viszontlásson a párod a neten valami kényes szituban!!!
hát ha van pasid,eleve nem kéne pont ezért elmenni egyedül bulizgatni ...
de mégse vagy annyira "riherongy",te legalább beismered amit elkövettél
nem egyszer olvastam már ilyen kérdéseket gyk-n hogy megcsalta a pasiját a kis r.banc,és még neki állt feljebb hogy lek.rvázták
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!