Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy riherongy vagyok igaz?

Egy riherongy vagyok igaz?

Figyelt kérdés

Ez nem kérdés.

Kikeztem egy olyan emberrel akivel nem lett volna szabad. Részegen. Fél estére nem is emlékszem. Csúny dolog tudom. Elsűllyedek szégyenemben. Most meg izgulok, hogy ki fog derülni. Csókon kívűl semmi más nem történt. Szerintetek mit tegyek ennek már 3 hete. Az illető elfogja mondani a páromnak szerintetek. Megbeszéltük, hogy ennyi volt nem tovább. Ki tudódik vajon?

2011. szept. 9. 13:10
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
A kapcsolat alapja az őszinteség és a bizalom. Szerinted el kell mondanod magadtól? Hát persze, mert egyébként nem vagy őszinte és úgy semmit nem ér a kapcsolatotok........
2011. szept. 9. 13:38
 12/29 anonim ***** válasza:
82%
Esetleg van átmeneti megoldás. Következőt mondod a párodnak: "Kicsit piás voltál, egy pasi rádhajtott és te a bódulattól nem igazán ellenkeztél, de a csóknál többet nem engedtél neki. Egész jól hangzik, és még akár igaz is lehet. Így őt is kíméled (valamennyire), és a lelkiismereted is megnyugszik.
2011. szept. 9. 13:40
 13/29 anonim ***** válasza:
90%
Ugyanez megtörtént velem egyszer,buliban túl sokat ittam és csókolóztam egy sráccal.Nagyon sokan tudták(lehet a párom is),de nem mertem elmondani.Őrlődtem magamban,és mindig attól féltem kitudódik. Hidd el,jobb ha elmondod neki. Tapasztalatból mondom,hogy nagyon rossz dolog hazudni a másiknak,mert ezzel becsapod.Meg is romlott ezt követően a kapcsolatunk...Mondd el neki inkább!
2011. szept. 9. 14:04
 14/29 A kérdező kommentje:

Még másnap belekezdtem, hogy elmondom, aztán jött valaki és félbe maradt. Azóta meg egyszerűen belese merek kezdeni. Nincs erőm. Nem akarom elveszíteni.

49 kg ről 47 re fogytam.

2011. szept. 9. 14:08
 15/29 anonim ***** válasza:
71%

Szia.Riherongy nem vagy de szent sem.Es ne haragudj meg de teged nem tudlak sajnalni,meg ugy sem hogy 2 kilot fogytal mert ideges vagy.Ittal?Es?En is voltam mar a ferjem nelkul bulizni,ittam is meg se csokoltam meg senki mast...

Nem hiszem hogy el fogja mondani a baratodnak de NEKED el kell.Ha mar megtetted es a reszegsegre fogod vallald a kovetkezmenyeit.Ha most elmondod lehet megbocsajt de ha mastol fogja megtudni biztos nem fog.Egyebkent sem fekudtel le vele tudomasod szerint,nehany pasinal a csok nem szamit megcsalasnak.Sok szerencset.Ne idegeskedj azzal nem lesz jobb.Ird meg mi volt/lesz.

2011. szept. 9. 14:21
 16/29 anonim ***** válasza:
Hú már előre sajnállak, tudod a bizalom a legfőbb dolog a párkapcsolatban. Nem akarok se bunkó lenni, se pálcát törni feletted, de nem volt szép, ha szereted, ahogy állítod. Én is mint az előttem szóló ugyanúgy voltam egyedül szórakozni, és néha ittam is mégsem csaltam meg a párom pedig lehetett volna alkalmam rá, de mindig kijelentettem, hogy az én életemben csak egy férfinek van helye és ez tiszteletbe is tartották. Jó nem tagadom, lehet, hogy valamit beletett az italodba, az is meg lehet.
2011. szept. 9. 14:50
 17/29 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, azért szorítok hogy minden rendbe jöjjön és mond el neki te mielőtt mástól tudja meg, az még rosszabb lesz
2011. szept. 9. 14:50
 18/29 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ne mond el, nem történt semmi, ha elmondod lehet, hogy valami megtörik benne. Azt mondhatod, hogy próbálkozott nagyon részeg voltál és kész. Ezzel előre mész a pletykának.
2011. szept. 9. 15:13
 19/29 anonim ***** válasza:
Látom sokan biztatnak a hazugságra....... erről ennyit......... Én csak azt mondom mint délután: az őszinteség a kapcsolat alapja, ha ez nincs meg az nem kapcsolat!!!!!!!!! És az igazság előbb utóbb kiderül, lehet csak évek múlva de ki fog derülni és akkor rosszabb lesz ha mástól tudja meg. És a piára fogni hülyeség.......
2011. szept. 9. 19:14
 20/29 anonim ***** válasza:
A kapcsolatod valószinű nem olyan boldog...
2011. szept. 9. 19:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!