Családosok! Szüleiteknek van kulcsa a lakásotokhoz?
Természetesen olyanokhoz szól a kérdésem, akik külön élnek.
Nekem a férjem hallani sem akar róla, hogy a szüleimnek vagy az övéinek kulcsot adjunk, szerinte az beteges lenne. Én viszont sokkal inkább biztonságban érezném magam, bármi történhet, amíg nem vagyunk itthon, és tudom, hogy nem állítanának be hívatlanul, meg anyukém nem is az a típus, aki a távollétünkben idejönne rendet rakni.
Egyébként a szüleim soha nem tették szóvá, hogy nincs kulcsuk, nem ők ültették a bogarat a fülembe.
Nálatok hogy van? Szerintetek melyikünk gondolkozik helyesen? Meggyőzhető vagyok. :)
Én a szuleimnek nem adtam és nem is fogok. Míg otthon laktam, addig is folyamatosan kutattak a dolgaim kozott. Viszont náluk ez családi vonás, mert míg a mamának volt kulcsa, addig folyton átjárt hozzájuk. Ha kenyeret vett nekik, akkor azt mindig behozta, ha a húgom volt otthon egyedul akkor beengedte hozzá az idegesíto unokatestvéreinket. Egyszer volt, hogy a szuleim mentek bevásárolni, de valamiért vissza kellett fordulniuk kb. 10 perc után és amikor hazaértek akkor a mama pont nyitotta a bejárati ajtót, ment "bármi torténhet" vizitre.
Szóval ha a szulo tényleg végszukség esetére használja a kolcsot, akkor legyen neki, de én az enyémeknek nem adok - tudom milyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!