Fel mernétek -és ha igen hogyan- lépni egy nyilvános sértegetés ellen? 19/L
Igen, hagyjuk, hogy a lelkébe tiporjanak egy kisgyereknek, hagyjuk, hogy megalázzák, mert sok cigány bűnözésből él. Így kellene, igaz? És akkor meg is van bosszulva minden sérelem, nem? Ez a kisfiú tehet minden bűncselekményről, amit a cigányok elkövetnek, igaz? Sőt, nemcsak hagyni kellene, hogy alázzák, talán még nekünk is be kellene állni azok közé, akik bántják! Sőt! Jól meg is gyepálhatnánk, nem?
Gondoljátok magatokat a helyébe, az Isten szerelmére! Ti állnátok ott a buszon, és titeket vennének körbe, és gúnyolódnának rajtatok, ti meg már a sírás szélén állnátok.... Vagy épp a gyereketek, őt csúfolnál, bántanák..... Van egy csomó magyar bűnöző, tehát jogos lenne, hogy bántják a fehér embert...
Tudod, én a helyedben lettem volna, magamat ismerve, elszállt volna az agyam, és kiálltam volna a kisfiú mellett. És nem köszönték volna meg, amit kaptak volna tőlem.
"Ez meg a másik... h mindenki pislog és mégsem történik semmi! Pont ez volt az egyik, amiért ennyire kiakadtam,persze az alap-helyzeten túl."
Na pont erről beszéltem, közben rákerestem. Ugyanúgy, te sem csináltál semmit, csak itt háborogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!