Fel mernétek -és ha igen hogyan- lépni egy nyilvános sértegetés ellen? 19/L
Gáz.
Majd menj le Miskolcra az avasi telepre és állj ki ott az igazadért....mikor a kohányok szétfossák a lépcsőházat bekenik a szart a postaládádba meg leh*gyozzák a lakásod bejárati ajtaját.Nem szép dolog ugye?
Én írtam, hogy a véréről tehet.
figyi én nem csak úgy utálom őket, brahiból.
engem gyermek koromban ért atricitás, egy roma lány bántott ok nélkül.
Bátyámat egyszer megkéselték. (5000ft-ért, amit nem akart odaadni) jó nem lett súlyos sérülése, de megsérült, ez nem tiprás a lelkébe??
Nagymamám barátnőjét pedig megölték, és rágyújtották a házat. Tudod mennyit ért az élete, hm....? Kérlek, 50.000ft-ot, és 2 csirkét a fagyasztóból!!!:'(
Aztán ott van húgom....pár éve papírgyűjtéskor véletlen nekitolta a taligát egy cigány nőnek, elnézést kért.
Mi volt a válasz? Egy akkora pofon, hogy napokig lila volt a kis arca.... IGENNN sajnáljunk egy roma gyereket, mert a "lelkébe tiportak"
Gonosz vagyok? Ám legyek.... mert ők velünk nem gonoszak igaz, mikor sajnálat nélkül eltesznek minket láb alól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!