Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fel mernétek -és ha igen...

Fel mernétek -és ha igen hogyan- lépni egy nyilvános sértegetés ellen? 19/L

Figyelt kérdés
Reggel a buszon, az alsós kis pisisek a kb velük egykorú vagy fiatalabb roma kisfiút gúnyolják. Azzal, ha ruhák, amelyekbe jár az öveik, mivel már nem kellett nekik és kidobták az adott lakótelepi hulladékgyűjtőbe. És h le fogják szaggatni róla, és az egész családját sértegették. A kisfiú nagyon szomorú volt. Mit tennél? Én nagyon ideges voltam, de barátnőm azt mondta ne avatkozzak bele. szerintem viszont ezt nem szabad tűrni. Mi legyen ha megint ilyesmi történik? A kisfiú ugyanúgy iskolába ment...
2011. szept. 7. 17:16
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
86%
Ez nagyon gonosz dolog! Amúgy mindegy, hogy milyen nemzetiségű, ő ugyanúgy egy kisgyerek akinek beletiportak a lelkivilágába!!! Én nem hagytam volna!
2011. szept. 7. 17:32
 12/46 anonim ***** válasza:
52%

Gáz.

Majd menj le Miskolcra az avasi telepre és állj ki ott az igazadért....mikor a kohányok szétfossák a lépcsőházat bekenik a szart a postaládádba meg leh*gyozzák a lakásod bejárati ajtaját.Nem szép dolog ugye?

2011. szept. 7. 17:32
 13/46 anonim ***** válasza:
45%
Heheee... Végre! Bele ne szólj! Magyarok szégyene lennél! A saját véredet védd, ne ezt! Nézz 1-2 fórumot, hogy beszélnek a magyarokról! Arra büszkék, hogy mi vagyunk az Ő csicskáik, mert náluk dől a lé, a magyar pedig nyomorában az Ő szarukat pucolja. Jahh, hogy ez a kisfiú magyar srácok kinőtt ruháit hordja? Xar ügy! Remélem még a seggüket is kinyalatják vele! :DD Máskülönben ez a roma gyerek lehet majd évek múlva a te lányodat fogja erőszakolni. Amúgy ha megvéded nehogy azt hidd, hogy hálás lesz, még utánad is köp!
2011. szept. 7. 17:38
 14/46 A kérdező kommentje:
Én sem éle álomvilágban, tudom, h sokan valóban ilyeneket csinálnak, itt nálunk egyesek 3 évesen késsel járnak, és a kiskölyöktől, a 80 évesig MINDENKIT megfenyegetnek, zaklatnak. Felnőttek közt igen, tudom vannak "szemetek". De nem csak a romáknál, nem hiszem h mondanom kell h a magyarok, és BÁRMELY más nemzetben is..ezt mindenki tudja... De Ő valóban egy kisgyerek!!! Annak aki azt írta, ha véréről tehet, annyit, h ez már gonoszság!! Melyikünk tehet róla h hova és kitől születik?
2011. szept. 7. 17:38
 15/46 anonim ***** válasza:
95%
Az a gond, hogyha mindenki így gondolja, nemcsak a cigány kisfiún nem segítenek, hanem a magyar gyerekeken se. Némán egyetért mindenki, aztán majd a szegény nyugdíjasokat, vagy szerencsétlen embereket bántják. Milyen lelki világuk lesz, ha azt hiszik ez normális. Válaszolók, ti se vagytok különbek a cigányoknál, ha nektek ez örömteli, hogy gyerekek így viselkednek.
2011. szept. 7. 17:40
 16/46 A kérdező kommentje:
Egyébként annak a 3 MAGYAR 7 éves kölyöknek, vajon milyen emberiek a MAGYAR szüleik? Mert szerintem, nincs olyan h a 7 éves csak úgy a jól nevelt 7 évével, csak úgy kitaláljon ilyesmit!! -.- Míg annak a roma srácnak, a szülei kukáztak, mert ha onnan nem szereznek, akkor máshonnan se lesz ruhája a kölyöknek, de így legalább iskolába tud járni...
2011. szept. 7. 17:44
 17/46 anonim ***** válasza:
81%

Én írtam, hogy a véréről tehet.

figyi én nem csak úgy utálom őket, brahiból.

engem gyermek koromban ért atricitás, egy roma lány bántott ok nélkül.

Bátyámat egyszer megkéselték. (5000ft-ért, amit nem akart odaadni) jó nem lett súlyos sérülése, de megsérült, ez nem tiprás a lelkébe??

Nagymamám barátnőjét pedig megölték, és rágyújtották a házat. Tudod mennyit ért az élete, hm....? Kérlek, 50.000ft-ot, és 2 csirkét a fagyasztóból!!!:'(

Aztán ott van húgom....pár éve papírgyűjtéskor véletlen nekitolta a taligát egy cigány nőnek, elnézést kért.

Mi volt a válasz? Egy akkora pofon, hogy napokig lila volt a kis arca.... IGENNN sajnáljunk egy roma gyereket, mert a "lelkébe tiportak"

Gonosz vagyok? Ám legyek.... mert ők velünk nem gonoszak igaz, mikor sajnálat nélkül eltesznek minket láb alól?

2011. szept. 7. 17:47
 18/46 anonim ***** válasza:
94%
abban igazad van, hogy a kisfiút mindenképp meg kellene védeni. abban meg a barátnődnek van igaza, h nem neked kellene. milyen busz ez, hogy nincs rajta egy felnőtt sem, aki leállítaná őket?!
2011. szept. 7. 17:48
 19/46 A kérdező kommentje:
De igen, de ezek a tipikus általánosítások.
2011. szept. 7. 17:50
 20/46 anonim ***** válasza:
100%
mit tehet róla, hogy hova született? És mit tehetünk arról, hogy magyarok vagyunk? Úgy irtanak már lassan minket, mint valami dúvadat, amit,ha meglát a vadász az erdőben kötelessége kilőni..... durva kifejezés, de valahol van benne valami!
2011. szept. 7. 17:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!