Szted az jó szülő aki nem ad a gyerekének még akk sem ha megtehetné?
Szóval elég jól állunk anyagilag de fateromnál minden hülyeségért könyörögni kell meg még így is azzal jön h el vagyok kényeztetve... ez nem igaz, és nem rokkanna bele ha adna vmennyit... most is azzal jön h már az októberi pénzemet is elkértem előre de jó hogy elkértem ha alig kapok! Pedig lenne miből! Ez igazságtalanság. Sztetek mit tehetnék? :/
16/f
21:17
Pont te nem érted a lényeget, kisfiam!!
Mi megengedhetnénk magunknak a párom fizujából, hogy elmenjünk akárhova "bulizni", de mindketten úgy gondoljuk, hogy vannak ennél fontosabb dolgok is, pl gondolnunk kell a jövőre is, stb.
A 9 éves lányom ezt megérti, nem követelőzik játékért a boltban. Te úgy látom még ezt a szintet még nem érted el!
NŐJ fel!! És ajánlom neked Szabó Magda Születésnap c. regényét. Bár tudom, manapság "nem sikk" könyvet olvasni, meg "gyerekes" stb. (Az, amit művelsz, szerinted nem az??!)
"Nem akarok melózni :S"
Én sem,mégis muszáj.Ha pénz kell dolgozz!Apád is ezt teszi,bár tényleg jobb lett volna,ha nem sajnálja a pénzt óvszerre.
Miért ne lenne igazságos?
Talán "büdös" a munka de pénzre meg szükséged van?!
Gyanítom a szüleidnek sem a kezébe hullik a pénz, képzeld ő is dolgozik érte!
Te meg csak tartod a markod, követelőzve..Ő a tenyerét nyújtja, te lerágnád az egész karját.
Fel kéne ébredni, ebben a világban mindenért tenni kell!
2 év és felnőtt vagy! Majd akkor megtanulod, h nem a buli meg a haverok a világ közepe.
Mi anno nulla ft-ból buliztunk a Zöld Pardonban. Alkoholt nem ittunk csak csapvizet és mégis jól éreztük magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!