Szted az jó szülő aki nem ad a gyerekének még akk sem ha megtehetné?
Szóval elég jól állunk anyagilag de fateromnál minden hülyeségért könyörögni kell meg még így is azzal jön h el vagyok kényeztetve... ez nem igaz, és nem rokkanna bele ha adna vmennyit... most is azzal jön h már az októberi pénzemet is elkértem előre de jó hogy elkértem ha alig kapok! Pedig lenne miből! Ez igazságtalanság. Sztetek mit tehetnék? :/
16/f
Eláruljak valamit???
ITT, MEG MÉG JÓ SOK EMBERNEK IS KÉNE MÉGTÖBB PÉNZ, ÉS NEM A GYÖKÉR BULIZÁSOKRA!!!
"Sztetek hogy kaphatnék... ?"
Mint már többen írtuk keress valami diákmelót, és keresd meg a bulizásra a pénzt.
Jó lenne ezt a kérdést és a válaszokat megmutatni az apádnak. Garantálom, hogy többet egy fillért nem kapnál. Mindent megkapsz ami egy 16 éves fiúcskának kell, sőt többet is, de meg önzüzöd az apád.
Na most inkább olvasd végig előről a kérdésedre érkezett összes választ és gondold végig!
Ha meg nem akarsz melózni akkor ne sírj, hogy nincs pénzed. Pár év és kikerülsz a nagybetűs éledbe és nagy sz@rban leszel, ha most nem tanulod meg a pénz értékét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!