Szted az jó szülő aki nem ad a gyerekének még akk sem ha megtehetné?
Szóval elég jól állunk anyagilag de fateromnál minden hülyeségért könyörögni kell meg még így is azzal jön h el vagyok kényeztetve... ez nem igaz, és nem rokkanna bele ha adna vmennyit... most is azzal jön h már az októberi pénzemet is elkértem előre de jó hogy elkértem ha alig kapok! Pedig lenne miből! Ez igazságtalanság. Sztetek mit tehetnék? :/
16/f
Pont előbb, ebben a témakörben olvastam a totál ellenkezőjét. Egy kislány írt a 14 éves nővéréről, aki mindent megkap, s lenézi a szegényeket....stb.
Ahhoz, hogy segíteni tudjak, több mindent kell tudni, ami fontos: Mindent megadnak szüleid? Gondolok itt: ruha, kirándulások?
Mennyi zsebpénzt kapsz, s mi az amire költöd?
Ha a szüleid minden alapvető dolgot megadnak Neked,amire szükséged van, csak éppenséggel nem szeretnének a ló túloldalára esni, akkor nem gondolkoznak rosszul.
Lehet hogy egy tisztességes embert akarnak belőled nevelni, aki megdolgozik azért, amije van, s nem azt szokja meg, hogy minden az ölébe hullik.
jah most látom előző vagyok
a 20-30 nem olyan rossz, ha pl nem kell belőle kocsit tankolnod stb. csak buli
próbáld meg jól beosztani
20-30 ezer/ hó bőven elég, sőt sok is, 16 évesen...
nyáron miért nem dolgoztál? akkor most lenne mit költened + a pénz értékét is megtanultad volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!