Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szted az jó szülő aki nem ad...

Szted az jó szülő aki nem ad a gyerekének még akk sem ha megtehetné?

Figyelt kérdés

Szóval elég jól állunk anyagilag de fateromnál minden hülyeségért könyörögni kell meg még így is azzal jön h el vagyok kényeztetve... ez nem igaz, és nem rokkanna bele ha adna vmennyit... most is azzal jön h már az októberi pénzemet is elkértem előre de jó hogy elkértem ha alig kapok! Pedig lenne miből! Ez igazságtalanság. Sztetek mit tehetnék? :/

16/f

2011. szept. 6. 20:26
 21/99 anonim ***** válasza:
100%
attól még lehet jó szülő.amúgy fontosabb dolgokra is költs ne csak bulikra .és tegyél le vmit az asztalra.érdemeld ki ,mármint ha teszel vmit pl egy nyelvvizsgát megcsinálsz v vmi akk lehet h ő is másképp gondolná.télleg,sztem tegyél le vmit asztalra.am van már nyelvvizsgád?ha nincs akk az jó ötlet.
2011. szept. 6. 20:39
 22/99 A kérdező kommentje:

Hát ez csak zsebpénz szal bulik ilyesmi meg ha megtetszik vmi...

Am meg mondom tudom h más ennyit se kap de azért mert ők nem tehetik meg nem azért mert sajnálják tőle!

2011. szept. 6. 20:40
 23/99 anonim ***** válasza:
96%
Havi 20-30 ezer az bazi sok. Örülj neki, hogy ennyit kapsz. Tőlem 5-10-nél nem kapnál többet.
2011. szept. 6. 20:40
 24/99 A kérdező kommentje:
Van nyelvvizsgám meg nem vagyok rossz tanuló jó nem színötös de 4-5 között
2011. szept. 6. 20:42
 25/99 A kérdező kommentje:
szép is lenne, azért dolgozzak nyáron mert faterom sajnálja tőlem a pénzt...
2011. szept. 6. 20:43
 26/99 anonim ***** válasza:
91%

Igen, jó szülő. Mert gondol arra, hogy lehet, nem lesz mindig rózsás a helyzet.

Pl. arra nem gondoltál, talán valami fontosabbra spórol apád? te lehet, h havonta elbuliznád, de mire egyetemre mész, kapsz egy lakást? abból, amit te simán fel tudnál élni, ha hagynák...

2011. szept. 6. 20:44
 27/99 anonim ***** válasza:
97%
Nem nem jó szülő, mert már valamit nagyon elrontott.
2011. szept. 6. 20:45
 28/99 Fénysebesség ***** válasza:
96%
Aki a kicsit nem becsüli...
2011. szept. 6. 20:47
 29/99 A kérdező kommentje:
különben is nyáron alig voltam itthon
2011. szept. 6. 20:48
 30/99 A kérdező kommentje:
30at simán el lehet bulizni... alapból egy jobb bulira több ezer a belépő és akkor még nem vettem semmit és ott nem szokott olcsó lenni semmi :P
2011. szept. 6. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!