Van itt olyan, aki boldog? Mi a titkod? :D
Figyelt kérdés
2011. szept. 4. 18:43
22/26 anonim válasza:
párkapcsolat:)-4 éve
egyetem-a kedvenc szakomon most leszek végzős
egészség-hála Istennek
összeköltözés a párommal, tervek, összeköltözés
fiatal vagyok:) :D
23/26 anonim válasza:
nézd meg a Titok c. filmet :D fent van youtube-on is :D:D:D
24/26 anonim válasza:
Enyém a legklasszabb férfi, akire vártam és akivel már össze is házasodtunk. Pozitívan gondolkodom és úgy érzem, hogy nekünk minden sikerül. Minden bejön, amit elgondoltam. Szerelmes vagyok már 3 és fél éve és ha vannak is néha problémák, tudom, hogy elmúlnak. Boldog vagyok mert mindent megkaptam az élettől amit csak akartam. Szerelmet - mert ez a legfontosabb a világon!
25/26 anonim válasza:
Szerintem az a titok, hogy bármilyen örömöd van, azt nem egyedül éled meg, hanem a szerelmeddel. Számomra a szinglik a legboldogtalanabbak. Hiába a siker, a sok jó cucc, ha este nincs ki mellé lefeküdni és kivel megbeszélni a mindennapi dolgokat.
Rövidtávon most épp boldogtalan vagyok különböző próblémák miatt, de nem cserélném el sme a férjemet, sem az életemet. A fiam a hab a tortán, a születendő gyermekünk pedig a kandírozott gyümölcs a hab tetején:)
26/26 A kérdező kommentje:
A Titok c. filmet már láttam, azt hiszem olyan volt mint egy rossz tv-shopos reklám.
2011. szept. 4. 22:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!