Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki boldog? Mi...

Van itt olyan, aki boldog? Mi a titkod? :D

Figyelt kérdés
2011. szept. 4. 18:43
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
70%
Mindenki tudna boldog lenni, ha nincsenek problémàk az életében. Nem lehet mindenen csak àtlépni.
2011. szept. 4. 19:01
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
a vidám nem egyenlő a boldoggal.
2011. szept. 4. 19:02
 13/26 anonim ***** válasza:
95%
alapvetően boldognak tartom magam. vannak céljaim az életben, nem panaszkodhatok, jó körülmények között élek. nincs meg mindenem, amire vágyok, de ez talán jobb is, mert ez visz előre. néha vannak rossz pillanataim, amikor úgy érzem, szar az egész, és el vagyok keseredve, de ez sztem természetes, mindenkinek vannak ilyen pillanatai.
2011. szept. 4. 19:02
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Remek parom van es babat varunk.aki 1 het mulva velunk lesz .,meg van mindenunk .,es tavol vagyunk azoktol akik feltekenyek irigyek onzoek.hazunk van ,penzunk van .,munka helye a paromnak van .,jovedelmunk van .,es boldog csaladi eletunk is.,..
2011. szept. 4. 19:04
 15/26 anonim ***** válasza:
93%
ebben az országban nem fogsz találni ilyen embert
2011. szept. 4. 19:07
 16/26 anonim ***** válasza:
93%
18,52 mindent elmond. De van az örök elégedetlen, az állandóan száz százalékra törekvő (természetesen elérni nem tudó) és ezt másokban is kereső, másoktól is elváró... Na szóval van az ilyen nem életre való, aki elméletben tudja csak, hogyan kellene. Már nullát bír az idegrendszere a sok feladattól és csalódástól és nehézségtől... Na mi van az ilyenekkel? Hiába tudják, hogy kellene megvalósítani a boldogságot, elérhetetlen számukra. Nem bírják - akárhogy akarják újra és újra - beidegződéseiket megváltoztatni, nem annyira komolyan venni a dolgokat, nem megy nekik. Bocs, hogy nem válasz a kérdésedre, de talán te nem vagy boldog kérdező, ha már kérdezed, így nem csak csupa rózsaszín és habos-babos válasz segíthet, hanem esetleg hasonló a problémád.
2011. szept. 4. 19:07
 17/26 anonim ***** válasza:
89%
Az apró dolgoknak tudok örülni,ezért alapból boldog vagyok.ha reggel szépen süt a nap már jókedvem van:)
2011. szept. 4. 19:10
 18/26 anonim ***** válasza:
96%
Hogy megtanultam szeretni magam, akkor is, ha mindenki utál.
2011. szept. 4. 19:11
 19/26 anonim ***** válasza:
73%

Takito!

Jószándékkal mondom: csak óvatosan, mert innen lehet nagyot esni. :(

2011. szept. 4. 19:23
 20/26 anonim ***** válasza:
Boldog vagyok, mert célul tűztem ki, hogy másként tekintek a körülöttem lévő dolgokra és szépen haladok is afelé.
2011. szept. 4. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!