Van itt olyan, aki boldog? Mi a titkod? :D
Igen! :) Titok nincs! :D
Csak annyi az egész, hogy nagyon szeretjük egymást a Vőlegényemmel.
21 éves menyasszony.
"az ember nem az adott körülmények, hanem az általa választott hozzáállás folytán boldog"
ezt azután találtam, miután megváltoztattam a hozzáállásomat. nem nyavalyogni kell a dolgokon, hanem 1. elfogadni hogy bizonyos emberek olyanok,amilyenek, a kedvünkért nem fognak megváltozni. (senki nem változik meg igazán). 3. vagy pedig kitűzni apróbbnál apróbb célokat, és a sikerélmény, hidd el, hogy felfele visz. sokat csináld, amit szeretsz. vesd bele magad teljes szívedből. :) ennyi az egész
Jó a százalékom a gyakorin... :D
Komolyra fordítva a szót, van egy lány, akibe fülig belezúgtam. Már eljutottunk oda, hogy majd mindennap beszélgetünk, aminek okán jelen pillanatban a föld felett lebegek.
Szerintem titok az optimizmus. És tudni kell "nem foglalkozni" dolgokkal. Ha éppen nagyon rossz dolog történik velem, akkor azért nem tudok teljesen depibe zuhanni, mert az motoszkál, hogy EL FOG MÚLNI, LESZ JOBB IS!!!!
Most sem épp a legjobb, de tudom, hogy fél év múlva nagyon jó lesz. Miért emésszem magam most? Hogy egy roncs legyek? Nem érdekelnek mások. Nem érdekelnek olyan emberek véleménye, akik számomra nem fontosak.
De nagyon sokat köszönhetek a legjobb barátnőmnek, illetve a vőlegényemnek. Ha ők nem lennének, valószínű én sem így látnám a dolgokat.
És: "Ne idegeskedj, attól csak ráncos leszel" :)
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!