Hogyan állítsam le a húgomat? 20/F
Figyelt kérdés
Állandóan incselkedik velem.
Amikor a nappaliban TV-zek, mindig akkor kezd el tornázni, és elég érdekes pózokban, ha nem tornázik akkor a lábkörmét festi mellettem a kanapén.
Amikor csak ketten vagyunk otthon akkor fehérneműben mászkál otthon.
Sokszor mondja nekem "látszik ,hogy kondizol".
Amikor végzett a zuhanyzással akkor egy szál törülközővel megy el előttem.
Néha azt is szokta csinálni ,hogy amikor a családdal az ebédlő asztalnál vagyunk az asztal alatt a lábával elkezdi simogatni az én lábamat.
Ő 17 éves és van barátja
2011. szept. 3. 20:47
61/65 anonim válasza:
Ha már kikente és kifente a lábujjkörmeit és az öledbe teszi a lábait, dicsérd meg neki, had örüljön, h milyen szép lett! :) Meg is puszilhatod neki finoman, szereteted kifejezésének jeléül, biztos örülne egy kis törődésnek, főleg ha már a pasija elhanyagolja. Testvérek között szerintem ez még simán belefér! ;)
62/65 A kérdező kommentje:
07:22
Biztos örülni fog neki. :)
2011. szept. 6. 08:10
63/65 anonim válasza:
Miért nem mindjárt egy testvéri puszit a nyakára és a mellére.
64/65 anonim válasza:
Most komolyan, a testvéri kapcsolatba az ölelés és az arcrapuszi fér bele. A többi előjáték kategória.
65/65 anonim válasza:
A vérfretőzés nem megy ki a divatból?ennyire ingerszegény környezetben élnek az emberek hogy beltenyészethez folyamodnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!