Hogyan állítsam le a húgomat? 20/F
Állandóan incselkedik velem.
Amikor a nappaliban TV-zek, mindig akkor kezd el tornázni, és elég érdekes pózokban, ha nem tornázik akkor a lábkörmét festi mellettem a kanapén.
Amikor csak ketten vagyunk otthon akkor fehérneműben mászkál otthon.
Sokszor mondja nekem "látszik ,hogy kondizol".
Amikor végzett a zuhanyzással akkor egy szál törülközővel megy el előttem.
Néha azt is szokta csinálni ,hogy amikor a családdal az ebédlő asztalnál vagyunk az asztal alatt a lábával elkezdi simogatni az én lábamat.
Ő 17 éves és van barátja
21:28
Ezt kipróbálom holnap.
Kíváncsi vagyok a reakciójára. :D
Hát még olvasni is fura... nem tudom mit mondhatnék...
Olvastam már furcsábbnál furcsább dolgokat is itt, de... ha azt mondanám, hogy: nyugi, ez csak azt jelentheti, hogy közelebb akar lenni hozzád és látszik rajta hogy szeret, az hülyén jönne ki...
Beszélj is vele!
17 éves lány, te 20 vagy. Nehogy már ne tudjátok megbeszélni felnőtt ember módjára a dolgokat. Ha pedig végképp nem megy, szólj anyudnak, h téged zavar, ha fehérneműben látod a húgod és szóljon rá, h öltözzön fel!
Nekem is van egy három évvel idősebb nővérem, de se ő, se anyám nem mászkált még nyáron sem fehérneműben a házban!
Az az asztal alatti lábas dolgot pedig...rúgd bokán, vagy nem tudom, kapd el a lábfejét a kezeddel és húzd meg, h leessen a székről. :D
A lábköröm festéses dologról pedig...hmmm ha igazán szemét akarsz lenni, jegyezd meg, h "mi ez a büdös, csak nem a te lábad húgi"? :D
28/F
"ha igazán szemét akarsz lenni, jegyezd meg, h "mi ez a büdös, csak nem a te lábad húgi"?"
Ááá, ezért biztos kinyírna :D
Holnap beszélek vele négyszemközt, aztán meglátjuk.
Megpróbálok vele inkább most beszélni mert úgy látom még ébren van.
Holnap reggel írok
Azt mondta azért csinálja mert szerinte "aranyos" ahogy zavarba jövök.
Meg a barátja mostanában elhanyagolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!