Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan állítsam le a húgomat?...

Hogyan állítsam le a húgomat? 20/F

Figyelt kérdés

Állandóan incselkedik velem.

Amikor a nappaliban TV-zek, mindig akkor kezd el tornázni, és elég érdekes pózokban, ha nem tornázik akkor a lábkörmét festi mellettem a kanapén.

Amikor csak ketten vagyunk otthon akkor fehérneműben mászkál otthon.

Sokszor mondja nekem "látszik ,hogy kondizol".

Amikor végzett a zuhanyzással akkor egy szál törülközővel megy el előttem.

Néha azt is szokta csinálni ,hogy amikor a családdal az ebédlő asztalnál vagyunk az asztal alatt a lábával elkezdi simogatni az én lábamat.

Ő 17 éves és van barátja

2011. szept. 3. 20:47
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 A kérdező kommentje:

21:28

Ezt kipróbálom holnap.

Kíváncsi vagyok a reakciójára. :D

2011. szept. 3. 21:32
 32/65 anonim ***** válasza:
73%
Tégy kritikus megjegyzéseket a bájaira, pl. jegyezd meg, hogy mintha felszedett volna pár kilót.
2011. szept. 3. 21:39
 33/65 anonim ***** válasza:
100%
jaja, vigyél fel konkurenciát
2011. szept. 3. 21:51
 34/65 anonim ***** válasza:

Hát még olvasni is fura... nem tudom mit mondhatnék...

Olvastam már furcsábbnál furcsább dolgokat is itt, de... ha azt mondanám, hogy: nyugi, ez csak azt jelentheti, hogy közelebb akar lenni hozzád és látszik rajta hogy szeret, az hülyén jönne ki...

Beszélj is vele!

2011. szept. 3. 22:05
 35/65 anonim ***** válasza:
100%

17 éves lány, te 20 vagy. Nehogy már ne tudjátok megbeszélni felnőtt ember módjára a dolgokat. Ha pedig végképp nem megy, szólj anyudnak, h téged zavar, ha fehérneműben látod a húgod és szóljon rá, h öltözzön fel!

Nekem is van egy három évvel idősebb nővérem, de se ő, se anyám nem mászkált még nyáron sem fehérneműben a házban!

Az az asztal alatti lábas dolgot pedig...rúgd bokán, vagy nem tudom, kapd el a lábfejét a kezeddel és húzd meg, h leessen a székről. :D

A lábköröm festéses dologról pedig...hmmm ha igazán szemét akarsz lenni, jegyezd meg, h "mi ez a büdös, csak nem a te lábad húgi"? :D

28/F

2011. szept. 3. 22:18
 36/65 A kérdező kommentje:

"ha igazán szemét akarsz lenni, jegyezd meg, h "mi ez a büdös, csak nem a te lábad húgi"?"

Ááá, ezért biztos kinyírna :D

Holnap beszélek vele négyszemközt, aztán meglátjuk.

2011. szept. 3. 22:26
 37/65 anonim válasza:
100%
:D írd le, hogy hogy sikerült?
2011. szept. 3. 22:29
 38/65 A kérdező kommentje:

Megpróbálok vele inkább most beszélni mert úgy látom még ébren van.

Holnap reggel írok

2011. szept. 3. 22:36
 39/65 greeen ***** válasza:
29%
hu vazz szép egy banda lehettek!Kérdezd meg muterod hogy ez szokás e a családotokban mert lehet azt mondja a faterod az öccse!hu vazzeg nem is értem hogy lehetsz te is ilyen elmebeteg,hogy ahelyett hogy ilyeneket itt kérdezgetsz 20 éves fejjel,inkább pofánvágnád.
2011. szept. 4. 04:21
 40/65 A kérdező kommentje:

Azt mondta azért csinálja mert szerinte "aranyos" ahogy zavarba jövök.

Meg a barátja mostanában elhanyagolja.

2011. szept. 4. 08:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!