Hogyan állítsam le a húgomat? 20/F
Állandóan incselkedik velem.
Amikor a nappaliban TV-zek, mindig akkor kezd el tornázni, és elég érdekes pózokban, ha nem tornázik akkor a lábkörmét festi mellettem a kanapén.
Amikor csak ketten vagyunk otthon akkor fehérneműben mászkál otthon.
Sokszor mondja nekem "látszik ,hogy kondizol".
Amikor végzett a zuhanyzással akkor egy szál törülközővel megy el előttem.
Néha azt is szokta csinálni ,hogy amikor a családdal az ebédlő asztalnál vagyunk az asztal alatt a lábával elkezdi simogatni az én lábamat.
Ő 17 éves és van barátja
21:08
Bebizonyítani nem tudom ,hogy igaz.
csak az ír ide aki akar semmi kényszer sincs.
következő lakkozásnál mond meg hogy nme normális dolog h fehérnemüben a lábát az öledbe teszi. magyarázd el neki miert. hatha tenyleg nem érti.
Lehet nagyon közeli a kapcsolatotok es ezert ilyen laza.
Szia!
Szerintem ezek közül az asztal alatti lábsimogatás az ami húzós, a többi szerintem nem vészes, de lehet hogy azt is csak viccből csinálja. Mi is szoktunk így húgommal szórakozni, aztán csak röhögünk egymásra:D
Amikor meg fehérneműben mászkál lehet eszébe sem jut hogy te "úgy" néznél rá. A torna, meg a törölközős mászkálás azért általában előfordul az egy házban élőknél.
16/L
Nos, nem tudom, mit kell kiakadni.
Én is szoktam fehérneműben mászkálni öcséim előtt, én is van, h törölközőben teszek-veszek.
Lábkörmét festi melletted? És? Fesse!
Azt sem értem, miért gond, ha mondogatja, h kondizol.
Egyedül a lábsimi gáz, de a többivel semmi probléma.
Más: beszélgetsz/tek vele normálisan? Lehet - biztos - így próbálja felhívni magára a figyelmet. Ha zavar (bár ebből téll csak a lábsimi necces), akkor mondd el neki, h ne tegye.
Adjál puszit a homlokára, simogasd meg a buksiját, veregesd hátba, hogy "jól van, hugi", szóval kezeld, mint kistesót.
Aztán szerezz egy nála jobb csaj barátnőt, és vidd haza sokszor.
Keményen el kell vele beszélgetni, mert ez nem normális.
Ha nem ért a szép szóból, akkor valamivel fenyítsd be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!