Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan állítsam le a húgomat?...

Hogyan állítsam le a húgomat? 20/F

Figyelt kérdés

Állandóan incselkedik velem.

Amikor a nappaliban TV-zek, mindig akkor kezd el tornázni, és elég érdekes pózokban, ha nem tornázik akkor a lábkörmét festi mellettem a kanapén.

Amikor csak ketten vagyunk otthon akkor fehérneműben mászkál otthon.

Sokszor mondja nekem "látszik ,hogy kondizol".

Amikor végzett a zuhanyzással akkor egy szál törülközővel megy el előttem.

Néha azt is szokta csinálni ,hogy amikor a családdal az ebédlő asztalnál vagyunk az asztal alatt a lábával elkezdi simogatni az én lábamat.

Ő 17 éves és van barátja

2011. szept. 3. 20:47
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 A kérdező kommentje:

04:21

Nem szokásom nőket ütni

2011. szept. 4. 08:29
 42/65 anonim ***** válasza:
100%
Na mondtam hogy több figyelmet akar. És végül is veled biztonságosabb szórakozni mint random emberekkel.
2011. szept. 4. 08:32
 43/65 anonim ***** válasza:
100%
Hát, várható volt valami ilyesmi, bár szerintem ebből tényleg csak a lábsimi a határeset. Én is simán mászkálok az öcsém előtt bugyiban-pólóban, de ha épp átjön és a fürdőben vagyok, kijövök melltartó-bugyi kombóban is. A gyerekeim előtt is megteszem ugyanezt, mégsem jutott még eszébe a nagyobbiknak (18 éves), hogy bármit akarnék tőle. Sőt, a fiamnak én is megjegyeztem a múltkor, hogy látszik rajta a kondizás, egyre jobb pasi. A lábsimizést még nem próbáltam az öcsémnél csak a gyerekeimnél (most már csak a kisebbiknél), de az öcsém hátát szoktam vakargatni ha megkér rá.
2011. szept. 4. 09:15
 44/65 A kérdező kommentje:

09:15

Akkor az nem lenne "perverz" ha mondjuk az ölembe teszi a lábát és masszírozom neki?

2011. szept. 4. 09:31
 45/65 anonim ***** válasza:
100%

na látod,én is mondtam hogy szeretet hiánya van :D

szegény lány ... azért sajnálom ://

járj el vele bulizni,vagy segíts neki valahogy egy új barátot találni :)

2011. szept. 4. 10:38
 46/65 anonim ***** válasza:

Miért lenne perverz ha megmasszírozod a lábát? A testvéred... Max akkor lennél perverz, ha felállna tőle a farkad miközben simized/masszírozod a lábát.

Egyébként ha már ilyen jól elbeszélgettetek, megmondhattad volna neki azt is, h ne csinálja ezt, mert téged zavar... Az oké, h szerinte aranyos vagy, amikor zavarba jössz, de leírtaidból nekem úgy tűnt, h kényelmetlen számodra a szitu.

2011. szept. 4. 11:25
 47/65 anonim ***** válasza:
Rá kell szólni ha tovább is csinálja
2011. szept. 4. 13:59
 48/65 anonim ***** válasza:
93%
Mi lenne ha megkérnéd :D Egyébként egyértelmű hogy neked is bejön a csaj mert különben nem foglalkoznál a témával hanem figyelmen kívül hagynád. Más esetben még az is normális hogy egymás előtt átöltöznek testvérek igaz hogy ebben a korban már kicsit furcsa lenne. De csak azért mert a társadalmi normák mást várnak el.
2011. szept. 4. 14:04
 49/65 anonim ***** válasza:
64%
XD
2011. szept. 4. 14:08
 50/65 anonim válasza:
Szerintem kezeld lazán a helyzetet... Vidd el őt bulizni haverjaitokkal... menj el vele társaságba... nem baj az ha a rokonaival bulizik valaki...figyelj rá de még is tartsd meg a 3 lépés távolságot... ha látod rajta hogy rosszkedvű, kérdezd meg mi a baj... viselkedj vele úgy mint egy testvérrel, és ne ilyen oldalakon kérdezgesd meg hogy miért csinálja, hanem oldd meg magadnak a helyzetet... nem beszélgethettetek túl sokat ha előbb a neten kérdezed meg hogy miért van ez, mint hogy beszélnél vele, hogy mégis milyen viselkedés amit csinál... a húgod kicsit vegyen vissza a lazaságból amikor veled foglalkozik, te meg kicsit viselkedj érettebben ha ilyen váratlan és furcsa szitukba keveredsz...
2011. szept. 4. 14:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!