Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan állítsam le a húgomat?...

Hogyan állítsam le a húgomat? 20/F

Figyelt kérdés

Állandóan incselkedik velem.

Amikor a nappaliban TV-zek, mindig akkor kezd el tornázni, és elég érdekes pózokban, ha nem tornázik akkor a lábkörmét festi mellettem a kanapén.

Amikor csak ketten vagyunk otthon akkor fehérneműben mászkál otthon.

Sokszor mondja nekem "látszik ,hogy kondizol".

Amikor végzett a zuhanyzással akkor egy szál törülközővel megy el előttem.

Néha azt is szokta csinálni ,hogy amikor a családdal az ebédlő asztalnál vagyunk az asztal alatt a lábával elkezdi simogatni az én lábamat.

Ő 17 éves és van barátja

2011. szept. 3. 20:47
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
34%

Fúúj bameg te sem vagy ép ha meghúznád a hugodat!:-S

Mond el a szülőknek kérdező!Bárhogy is!Nem stimm a fejébe valami!Ilyen eszembe se jutna!!!

2011. szept. 3. 20:54
 12/65 anonim ***** válasza:
86%
egy jó nagy tockos hogy megfejelje a kisasszony az asztalt. A barátjának meg mond meg hogy ezentúl többet és jobban adagolja a kiscsajt.
2011. szept. 3. 20:54
 13/65 J0Có95 válasza:
73%

Erre van 1 jó viccem :D Sasoljatok, füleljetek:D

Móricka szól a hugának este hogy átmegy hozzá dugni...

meg is történik , ..Móricka megszólal szex közben: -Te, hugi.. jobban csinálod mint anyu.

-Tudom, mondta már apu

2011. szept. 3. 20:59
 14/65 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, valami elkattant neki. Lehet több fiú kéne neki, legalábbis hogy figyeljenek rá. Csak nem veled kéne próbálkoznia. Igazából bemutathatod barátaidnak akikkel jobban vagy hogy lógjon velük. Szerintem élvezné.
2011. szept. 3. 21:00
 15/65 anonim ***** válasza:
73%

Hát ez "enyhén" undorító!

Ez a csaj tuti nem bír magával, milyen lehet a pasija ha a saját testvérére vetemedik.

De ha a szülőkkel közölnéd ezt akkor úgy égne a feje mint még soha. Csak az neked is kellemetlen lenne.

De ha azt mondod neki h ronda, narancsbőrös stb akkor tuti besértődik és nem mutogatja magát többet:D A nők hiúsága könnyen sérthető!

2011. szept. 3. 21:00
 16/65 A kérdező kommentje:

20:59

Örülök ,hogy jól szórakozól te kis p*cs

2011. szept. 3. 21:03
 17/65 A kérdező kommentje:
Holnap délelőtt megpróbálok vele beszélni
2011. szept. 3. 21:04
 18/65 A kérdező kommentje:
Egyszer az ölembe akarta tenni a lábait amikor befejezte a körömfestést, amikor nem engedtem akkor egy kicsit megsértődőtt.
2011. szept. 3. 21:06
 19/65 anonim ***** válasza:
100%
Nemrég már valaki kiírt egy ilyen kérdést. Akkor sem hitte el szinte senki, most sem hiszem hogy nem kamu. Kíváncsi vagy az emberek reakciójára, ki mit ír egy ilyen szitura..
2011. szept. 3. 21:08
 20/65 anonim ***** válasza:
100%

lehet hogy szeretet hiánya van ...

vagy csak mivel te vagy a nagytesó,pédaképként tekint rád

lehet azt akarja,hogy megdicsérd

vagy lehet hogy tényleg rád akar mászni

szerintem próbálj vele erről beszélni

mondjuk vigyázz,mert elég ciki lenne ha elkezdenél neki papolni hogy ez így nem helyes,ti testvérek vagytok,stb. ... szegény kiscsaj meg azt se tudná hogy miről beszélsz :D

2011. szept. 3. 21:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!