Hogyan állítsam le a húgomat? 20/F
Állandóan incselkedik velem.
Amikor a nappaliban TV-zek, mindig akkor kezd el tornázni, és elég érdekes pózokban, ha nem tornázik akkor a lábkörmét festi mellettem a kanapén.
Amikor csak ketten vagyunk otthon akkor fehérneműben mászkál otthon.
Sokszor mondja nekem "látszik ,hogy kondizol".
Amikor végzett a zuhanyzással akkor egy szál törülközővel megy el előttem.
Néha azt is szokta csinálni ,hogy amikor a családdal az ebédlő asztalnál vagyunk az asztal alatt a lábával elkezdi simogatni az én lábamat.
Ő 17 éves és van barátja
Fúúj bameg te sem vagy ép ha meghúznád a hugodat!:-S
Mond el a szülőknek kérdező!Bárhogy is!Nem stimm a fejébe valami!Ilyen eszembe se jutna!!!
Erre van 1 jó viccem :D Sasoljatok, füleljetek:D
Móricka szól a hugának este hogy átmegy hozzá dugni...
meg is történik , ..Móricka megszólal szex közben: -Te, hugi.. jobban csinálod mint anyu.
-Tudom, mondta már apu
Hát ez "enyhén" undorító!
Ez a csaj tuti nem bír magával, milyen lehet a pasija ha a saját testvérére vetemedik.
De ha a szülőkkel közölnéd ezt akkor úgy égne a feje mint még soha. Csak az neked is kellemetlen lenne.
De ha azt mondod neki h ronda, narancsbőrös stb akkor tuti besértődik és nem mutogatja magát többet:D A nők hiúsága könnyen sérthető!
20:59
Örülök ,hogy jól szórakozól te kis p*cs
lehet hogy szeretet hiánya van ...
vagy csak mivel te vagy a nagytesó,pédaképként tekint rád
lehet azt akarja,hogy megdicsérd
vagy lehet hogy tényleg rád akar mászni
szerintem próbálj vele erről beszélni
mondjuk vigyázz,mert elég ciki lenne ha elkezdenél neki papolni hogy ez így nem helyes,ti testvérek vagytok,stb. ... szegény kiscsaj meg azt se tudná hogy miről beszélsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!