Hogyan állítsam le a húgomat, hogy ne tegye ezt?
Terhes lett, 23 éves.
Volt már neki 1 abortusza, akkor kapott Ergam cseppet.
Most külön mentek a párjával, és nem akarja a babát.
Elkezdte az Ergam cseppet szedni, hogy vetéljen el.
Tudom, hogy undorító gusztustalan dolog, most nem is ez érdekel, szóval tudom, hogy hülye, ezért is kérdezem, hogy mit tehetnék.
Elhatározta, hogy elvetél, és akkor nem fáj neki lelkileg annyira, meg hogy úgy sem veszik észre, mert a vérvételen nem ezt figyelik.
Ellopni nem tudom tőle, mert hordja magával, és délben vette be először, most este akarja másodszor.
Nem akarom, hogy a hülyesége miatt kárt tegyen magában, vagy hogy börtönbe kerüljön, ha kitudódik.
Tanácsot kérnék, hogy hogy hassak rá, hogy ne tegye ezt.
Babakelengye minden meglenne, mert nekem már van 2 gyerekem, 5 és 3 évesek.
Köszönöm a válaszokat.
Szia! Én a helyedben a szívére próbálnék hatni!! Az a szegény csöppség nem tehet semmiről! És igenis én hiszek abban,hogy fáj neki ha megölik,ráadásul ilyen módon! Ítélkezni én sem akarok,de nehéz megállni,remélem megérted!
Arról nem is beszélve,hogy a lelkiismeretével hogy tud majd elszámolni?? Vagy ha ezek miatt nem lehet több babája? Isten nem ver bottal! Az már az Ő gyereke,és nincs joga szándékosan megölni!!! Biztos vagyok benne,hogy pszihiátriai kezelésre szorulna a húgod!
Kérlek ne haragudj a durva hangvételemért,de ez engem mélységesen felháborít!! Én nem tudom mit tegyek,hogy rendben legyen minden,és megmaradjon a babám egészségesen!!!!! Már túl vagyok az első 3 hónapon,de még mindig rettegek,hogy minden rendben van e? Sajnálom,hogy ez a Te gondod kell legyen a testvéred helyett! Kívánom,hogy minden jól alakuljon Veletek,és bízom benne,hogy tudsz hatni a tesódra,vagy valaki,vagy valami!
igazatok van, én is ugyan így vélem, de arra fogja, hogy nincs rá pénze.
mondtam neki, hogy majd én adok annyit, de nem fogadja el.
Szóval azért teszi, mert akkor ingyen elveszik.
Még leírni is borzasztó.
húúú.
Megpróbálnám kicsalni tőle,azzal az indokkal nézzük mik vannak benne,a vérvétel vajon kimutatja-e.Ha sikerül úgy vágnám földhöz,csak úgy csattan!
De nem lehet egy babát ráerőltetni senkire,hisz ő neki kell majd eltartania,felnevelnie.
Így meg kétlem,hogy megkapná a kellő szeretetet,törődést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!