Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy utólag kiderült megcsalásr...

Egy utólag kiderült megcsalásra mit reagálnátok?

Figyelt kérdés

Tegnap este a berugott sógornőmmel folytattam beszélgetést és azt meséltem neki akivel megcsalt és erre ő ezt mondta:nem csak az Erikával csalt meg......ránéztem és láttam rajta hogy olyan szintem meglepődött,hogy elszólta magát.Mit tegyek?1 óra múlva lesz itthon a férjem azt tervezem hogy rákérdezek.Szerintetek?Légyszi adjatok tanácsot.Van egy 8 és egy 21 hós fiunk.

Csak normális válaszadók véleményét várom,van így is épp elég bajom.

2011. szept. 3. 14:24
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
59%
én is kíváncsi vagyok.szegény anyuka :( nem érdemli meg ilyen életet,válj el tőle.
2011. szept. 3. 21:28
 42/52 anonim ***** válasza:
59%
szorítok neked. Remélem nem az ilyenkor szokásos kidumálás volt, hanem volt benne annyi, hogy őszinte legyen.
2011. szept. 3. 21:31
 43/52 anonim ***** válasza:
Elemséled, hogy mi volt?
2011. szept. 4. 10:19
 44/52 anonim ***** válasza:
59%

Félek,hogy elmérgesedett:( Már tűkön ülök,hogy mi lett veletek!!!!!

Andi

2011. szept. 4. 11:59
 45/52 A kérdező kommentje:

Sziasztok!!!

Ezer bocs és egy anyamedve,tegnap írni akartam,de végül elmaradt!

Szóval hazajött,mondta nem éhes és lefekszik.Erre én hirtelen rákérdeztem még mielőtt lefeküdt volna,hülyén nézett ki a dolog mert ugye nem lett olyan "hangulat" amire számítottam.Volt egy félmosoly az arcán,de ugyanakkor próbált komoly maradni.Mondogatta hogy nem csalt meg mással,de közben terelgette a szót hogy itt az üdülési csekk,én meg mondtam nem érdekel erre ő hú akkor az már gáz...mondom ne tereld a szót aztán elismételte hogy más nem volt és azt mondta hagyj is ezzel a fa..sággal békén aztán elment lefeküdni.Mikor fölébredt odahívott és mondta hogy csak engem szeret és nem volt neki más az Erikán kívül.Mondta hogy miért nem kérdeztem meg a sógornőm hogy kire gondolt.Hát megkérdeztem csak utána már zagyvált mindent, és követni se tudtam.Na miután elment itthonról a férjem fölhívtam a sógornőm a barátnőm tanácsára és akkor mondta el hogy mire gondolt.Irénke és Nikike nevű lányokról van szó akkel anno volt kapcsolata amiről tudok is de akkor még nem voltunk együtt (elvileg) mert itt jön hogy mondta (sógornőm) hogy ezekhez járt át a szomszéd faluba.Azt mondta jövőhéten még eljön ha tud.A férjem annyit mondott hogy rám bízza kinek hiszek.Mondtam neki hogy a snőmnek mert miért találna ki ilyet?Azt mondta akkor szenvedjél és szégyelld magad.

Na ez a nagy helyzet nagyjából.Szerintetek?

Bocsi hogy hosszú lettem :((

2011. szept. 4. 13:17
 46/52 A kérdező kommentje:

Ja és én leszek 25 ő 29 éves.

10 éve vagyunk együtt és 8 éve házasok.

2011. szept. 4. 13:19
 47/52 anonim ***** válasza:
100%
hát sztem,férjed nem őszinte.
2011. szept. 4. 14:20
 48/52 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, nehéz helyzet az biztos.Remélem sikerül megoldani a problémákat, megbeszélitek az ügyet.
2011. szept. 4. 14:30
 49/52 anonim ***** válasza:
Nem őszinte.
2011. szept. 4. 18:13
 50/52 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos érzem,hogy hazudik.

Ez esetben magadban kell eldöntened,hogy mi a legjobb a gyermekeid számára és neked.Bár egy szülői kapcsolat is nagy felelősség,te nyilván nagyon szereted..szerintem vele fogsz maradni.Csak kérlek járj nyitott szemmel,és ne hagyd magad átverni.

Pusszantalak! És sok sikert!

Andi

2011. szept. 4. 19:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!