Egy utólag kiderült megcsalásra mit reagálnátok?
Tegnap este a berugott sógornőmmel folytattam beszélgetést és azt meséltem neki akivel megcsalt és erre ő ezt mondta:nem csak az Erikával csalt meg......ránéztem és láttam rajta hogy olyan szintem meglepődött,hogy elszólta magát.Mit tegyek?1 óra múlva lesz itthon a férjem azt tervezem hogy rákérdezek.Szerintetek?Légyszi adjatok tanácsot.Van egy 8 és egy 21 hós fiunk.
Csak normális válaszadók véleményét várom,van így is épp elég bajom.
Te nem vagy normális.Miért kamuznék?Ha nem hiszed el inkább ne is idegesíts még te is....
Mondj érveket te miből gondolod hogy kamuzok???Nem teszem hidd el.
""Nem az a hobbim hogy ide járok kamuzni!!!"
kamu amit állítasz"
Én nem tudom, hogy ez a történet igaz-e vagy sem, de nálunk hasonló játszódott és a férjem ugyanezt felvetette, hogy játsszuk meg magunkat mindenki előtt, persze ő csajozhat, és én is pasizhatok diszkréten - ez azt jelentette, hogy randi alatt rámtelefonált, hogy azonnal menjek haza, mert éhes, ő máshol aludhatott, de én nem... AMikor reklamáltam hogy így nem tudok kapcsolatokat kialakítani, felajánlotta, hogy szívesen lefekszik velem.
Ne piszkáljátok már..!!:S
Kedves kérdező! Előlegezd meg pár kérdéssel..Pl...Milyen napod volt...hogy vagy stb... "Képzeld a barátnőmet megcsalta a párja,teljesen fel vagyok háborodva."..
"ha velem tenné meg ezt vki akkor én ezt nem tűrném meg"
Figyeld a reakcióit..ha furcsán reagál akkor tedd a dolgod,ne menj át kutyába,ne engedd,mert aki megtette egyszer,megteszi másodszorra is,és a gyermekeid nem ezt érdemlik,nem tiszteletlenséget,és főleg TE NEM!
Ha a szemedbe hazudik,kérdezz rá még1x,vagy beszélj a sógórnővel...vagy anyóssal.De ne tűrd meg ha a szemedbe hazudva hátba támadnak. Rengeteg erőt kívánok és kitartást!!!!!!!!!!
Andi 21
"Azért kamu mert nem életszerű a történeted. "
Bemutassalak a volt férjemnek? Andersen elbújhat mellette. A mi szétmenésünk még cifrább.
A válasz írója 29%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:45
Mi lenne, ha eltűnnél végre az oldalról és nem minden kérdéshez beírni, hogy kamu? Menj máshova játszani, vagy verd ki magadnak párszor, ha ennyire unatkozol -.- Id*óta gy*kér
Ha valaki szerint kitalált a története,akkor az olvasson más fórumokat,mit bánom én,de ne azért járogasson ide és írogasson olyan szarokat,mert ő szerinte kitalált vmi.Menjen a fenébe az ilyen... Nem életszerű? Lehet nem éltél még ilyet,és azt kívánom ne is éljen át ilyet az a drága kommentelő....
Andi 21
Ez a barátnő jó,de nálunk azért nem működne mert nap mint nap beszélünk,találkozunk a kisebbik fiunk kereszt szülei,most várják a babájukat és a barátnőm férje egy áldott jó ember.
Igen a sógornőmön vaciláltam én is hogy beszélek vele ismét,de tudom hogy úgy sem mondaná el,valamit inkább kitalálna.Hallottátok volna milyen zagyvába kezdett miután elkezdtem kérdezgetni....már a végén nem tudtam követni se :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!