Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy utólag kiderült megcsalásr...

Egy utólag kiderült megcsalásra mit reagálnátok?

Figyelt kérdés

Tegnap este a berugott sógornőmmel folytattam beszélgetést és azt meséltem neki akivel megcsalt és erre ő ezt mondta:nem csak az Erikával csalt meg......ránéztem és láttam rajta hogy olyan szintem meglepődött,hogy elszólta magát.Mit tegyek?1 óra múlva lesz itthon a férjem azt tervezem hogy rákérdezek.Szerintetek?Légyszi adjatok tanácsot.Van egy 8 és egy 21 hós fiunk.

Csak normális válaszadók véleményét várom,van így is épp elég bajom.

2011. szept. 3. 14:24
1 2 3 4 5 6
 31/52 A kérdező kommentje:

Viszont anyám sem egy egyszerű eset sajnos.Jelenleg össze vagyunk veszve,de ha arról van szó meghunyászkodok előtte.

Saját lábra tudnék állni?Szeretném és akarom is.

Egy olcsó albérletbe elmennék,csak az a baj hogy kevés amit kapok.85 ezer gyed + 26 ezer családi.Esetleg ha adna gyerektartást akkor talán kijönnénk.Tiszta ideg vagyok.

Amint elment itthonról(megy a tesójával nekik autót venni)megírom a fejleményeket.Nagyon köszönöm az eddigieket!!!

2011. szept. 3. 15:07
 32/52 A kérdező kommentje:
hazajött...majd jeletkezem
2011. szept. 3. 15:10
 33/52 anonim ***** válasza:
100%

15:07!

Látszik hogy fogalmad sincs erről az egész helyzetről! Nőlj fel, majd akkor szólj a felnőttek dolgába!

2011. szept. 3. 15:13
 34/52 anonim ***** válasza:

"Ha mégis igaz ez a történet akkor valahol te is hibás vagy mert nem tudod őt kielégíteni.

Mikor elégítetted ki kézzel utoljára?

Mikor fürödtetek együtt utoljára?

"

Ez baromság. Van olyan férfi akit kérdeztem miért csalja az asszonyt, ha nem jó vele, hagyja el. Ja, hát nem akarja... Jó neki vele, csak neki kell egy kis plusz kaland is az életébe..Mással.

2011. szept. 3. 15:15
 35/52 anonim ***** válasza:
81%

Kedves 15:07-es válasz adó!

Most jelen esetben semmi köze az egésznek ahhoz,hogy hányszor elégítette ki őt kézzel vagy szájjal vagy akármivel akárhogy,hanem hogy a gyermekei apja,a SZERELME,az az ember akivel összekötötte az életét,és vállalt 2 biztosan gyönyörű szép gyermeket,olyat tett ,amit nem lehet semmissé tenni...Biztosan férfi vagy...és nem tudod,hogy szülés után a nők már picit máshogy működnek...nem testileg,de más a hormonszint,itt már nem csak egymásért vannak,hanem egy családot tartanak fent. Hidd el,rohadtul nem egyszerű megfelelni egy férfinak,..

Személy szerint én nem akarok megfelelni senkinek,csak a munkahelyemen,mivel ápolónő vagyok.Ha engem így szeretnek,akkor viszont szeretek.És ez a nagy élet-folyton átvernek az emberek,legalábbis próbálnak,de tudni kell csírájában elfojtani,de jelen esetben,ő nem tehet ezekről,mert pont tőle nem várta 2x ra.Hálátlan az ilyen ember,aki megteszi ezt azzal a nővel,aki neki szentelte az életét 2 gyermekkel...És mérget vennék rá,hogy nagyon fiatal a kérdező....Nem mindenki kötelei el magát fiatalon... Hálaisten,vagyunk páran,akik szurkolunk neki(k)!!!

Andi

2011. szept. 3. 15:16
 36/52 anonim ***** válasza:
Drukkolok, majd írj!
2011. szept. 3. 15:31
 37/52 anonim ***** válasza:
Én is drukkolok!
2011. szept. 3. 16:14
 38/52 anonim ***** válasza:
Várom válaszod.
2011. szept. 3. 16:26
 39/52 anonim ***** válasza:
Hát nagyon kiváncsi lettem, hogy ezek után mi történt.. Remélem erős tudtál maradni. =(
2011. szept. 3. 18:44
 40/52 anonim ***** válasza:
Nos, mi a helyzet??
2011. szept. 3. 19:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!