Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy utólag kiderült megcsalásr...

Egy utólag kiderült megcsalásra mit reagálnátok?

Figyelt kérdés

Tegnap este a berugott sógornőmmel folytattam beszélgetést és azt meséltem neki akivel megcsalt és erre ő ezt mondta:nem csak az Erikával csalt meg......ránéztem és láttam rajta hogy olyan szintem meglepődött,hogy elszólta magát.Mit tegyek?1 óra múlva lesz itthon a férjem azt tervezem hogy rákérdezek.Szerintetek?Légyszi adjatok tanácsot.Van egy 8 és egy 21 hós fiunk.

Csak normális válaszadók véleményét várom,van így is épp elég bajom.

2011. szept. 3. 14:24
1 2 3 4 5 6
 1/52 skarma ***** válasza:
95%
az a legrosszabb, mikor meg is csalnak és el is hallgatják. Bonyolult az ügy a gyerekek miatt. A döntésed függhet attól is hogy mennyire szereted a férjedet és hogy hogyan próbálja kimenteni magát. Természetesen kérdezz rá azonnal, de higgadtan.
2011. szept. 3. 14:31
 2/52 anonim ***** válasza:
100%

Először is sajnálom, hogy így kihasznált. Másodszor viszont

én elküldeném, a gyerekeket láthatja de nem szeretném ha bármikor is ebben az életben mellém feküdjön vagy hogy egy háztartásban kelljen élnem vele.

21/L

2011. szept. 3. 14:31
 3/52 anonim ***** válasza:
65%

Ezek szerint legalább egy megcsalásról tudsz, akkor mit számit, hogy nem csak egy volt?

Ha egyet elnézel, akkor ne csodálkozz, ha ezt engedélynek tekinti a férjed.

2011. szept. 3. 14:32
 4/52 anonim ***** válasza:
84%
Majd írd meg, hogy a férjed hogy reagált.
2011. szept. 3. 14:35
 5/52 anonim ***** válasza:
79%

Attól függ! Én is voltam régen hasonló szituban.

1. A kapcsolatotok elején csalt meg, vagy amikor már házasok voltatok?

Ez nem mindegy!

2. Megvoltak-e már a gyerekek akkor?

Ha a kapcsolat elején akkor nem érdemes túl sok energiádat fecsérelni rá, ráadásul magadat is megkíméled ha nem vesztek olyanon össze ami már nagyon rég volt.

Ha viszont már a házasság alatt, akkor le kell ülnötök és elbeszélgetnetek alaposan!

2011. szept. 3. 14:36
 6/52 A kérdező kommentje:

Beszéltem a barátnőmmel ő azt mondta hogy ilyet nem mond valaki csak úgy....szóval lehet alapja.Lehet hogy be fogja vallani,de akkor nem tudom mit tegyek.Már anno mondogatta hogy "hányan akartak már a helyedbe lépni",de ez annyiba is maradt,nem tulajdonítottam jelentőséget neki.Ami esetleg a javára szolgálHAT, hogy valószínű a házasság előtt tette meg.Azt is mondogatta hogy mi soha nem mehetünk szét a gyerekek miatt,tehát úgy teszünk mintha semmi nem lenne,együtt élünk továbbra is csak mindenkinek más a párja,közben néha néha összebújunk mi is.Nooormális????????

Gondolkodom rajta hogy akkor anyámékhoz megyek a gyerekekkel,de annyira sajnálnám az életüket felborítani.Olyan jó így nekik,mindenük megvan,boldogok...

2011. szept. 3. 14:36
 7/52 anonim ***** válasza:
100%

Nem bírnám ki, rákérdeznék.

Utána találd ki, hogy hajlandó vagy-e így folytatni vagy nem.

2011. szept. 3. 14:37
 8/52 A kérdező kommentje:
Nem az a hobbim hogy ide járok kamuzni!!!
2011. szept. 3. 14:37
 9/52 anonim ***** válasza:
100%

"Azt is mondogatta hogy mi soha nem mehetünk szét a gyerekek miatt,tehát úgy teszünk mintha semmi nem lenne,együtt élünk továbbra is csak mindenkinek más a párja,közben néha néha összebújunk mi is.Nooormális?????? "

Nem. Ez tudod hogy megy a gyakorlatban? Ő eljár csajozik, ellenben te nem fogsz tudni lelépni ismerkedni, sem egy randira, sem ottaludni senkinél. Tudom, egy ideig a volt férjem még itt lakott. Csak mi már nem bújtunk össze...

Ebbe bele ne menj!

Maximum abba, hogy rendezett válás legyen és a gyerekek láthatását nem akadályozod, de ilyen hülye helyzetet nehogy elfogadj!

2011. szept. 3. 14:40
 10/52 A kérdező kommentje:

Ok majd megírom mit mondott.

Két arcát ismerem.

Amikor őszintén elmond mindent és azt is hogy kamuzik mint állat,tehát nem tudom mit is kéne figyelnem rajta..

2011. szept. 3. 14:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!