Egy utólag kiderült megcsalásra mit reagálnátok?
Tegnap este a berugott sógornőmmel folytattam beszélgetést és azt meséltem neki akivel megcsalt és erre ő ezt mondta:nem csak az Erikával csalt meg......ránéztem és láttam rajta hogy olyan szintem meglepődött,hogy elszólta magát.Mit tegyek?1 óra múlva lesz itthon a férjem azt tervezem hogy rákérdezek.Szerintetek?Légyszi adjatok tanácsot.Van egy 8 és egy 21 hós fiunk.
Csak normális válaszadók véleményét várom,van így is épp elég bajom.
Először is sajnálom, hogy így kihasznált. Másodszor viszont
én elküldeném, a gyerekeket láthatja de nem szeretném ha bármikor is ebben az életben mellém feküdjön vagy hogy egy háztartásban kelljen élnem vele.
21/L
Ezek szerint legalább egy megcsalásról tudsz, akkor mit számit, hogy nem csak egy volt?
Ha egyet elnézel, akkor ne csodálkozz, ha ezt engedélynek tekinti a férjed.
Attól függ! Én is voltam régen hasonló szituban.
1. A kapcsolatotok elején csalt meg, vagy amikor már házasok voltatok?
Ez nem mindegy!
2. Megvoltak-e már a gyerekek akkor?
Ha a kapcsolat elején akkor nem érdemes túl sok energiádat fecsérelni rá, ráadásul magadat is megkíméled ha nem vesztek olyanon össze ami már nagyon rég volt.
Ha viszont már a házasság alatt, akkor le kell ülnötök és elbeszélgetnetek alaposan!
Beszéltem a barátnőmmel ő azt mondta hogy ilyet nem mond valaki csak úgy....szóval lehet alapja.Lehet hogy be fogja vallani,de akkor nem tudom mit tegyek.Már anno mondogatta hogy "hányan akartak már a helyedbe lépni",de ez annyiba is maradt,nem tulajdonítottam jelentőséget neki.Ami esetleg a javára szolgálHAT, hogy valószínű a házasság előtt tette meg.Azt is mondogatta hogy mi soha nem mehetünk szét a gyerekek miatt,tehát úgy teszünk mintha semmi nem lenne,együtt élünk továbbra is csak mindenkinek más a párja,közben néha néha összebújunk mi is.Nooormális????????
Gondolkodom rajta hogy akkor anyámékhoz megyek a gyerekekkel,de annyira sajnálnám az életüket felborítani.Olyan jó így nekik,mindenük megvan,boldogok...
Nem bírnám ki, rákérdeznék.
Utána találd ki, hogy hajlandó vagy-e így folytatni vagy nem.
"Azt is mondogatta hogy mi soha nem mehetünk szét a gyerekek miatt,tehát úgy teszünk mintha semmi nem lenne,együtt élünk továbbra is csak mindenkinek más a párja,közben néha néha összebújunk mi is.Nooormális?????? "
Nem. Ez tudod hogy megy a gyakorlatban? Ő eljár csajozik, ellenben te nem fogsz tudni lelépni ismerkedni, sem egy randira, sem ottaludni senkinél. Tudom, egy ideig a volt férjem még itt lakott. Csak mi már nem bújtunk össze...
Ebbe bele ne menj!
Maximum abba, hogy rendezett válás legyen és a gyerekek láthatását nem akadályozod, de ilyen hülye helyzetet nehogy elfogadj!
Ok majd megírom mit mondott.
Két arcát ismerem.
Amikor őszintén elmond mindent és azt is hogy kamuzik mint állat,tehát nem tudom mit is kéne figyelnem rajta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!