Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy utólag kiderült megcsalásr...

Egy utólag kiderült megcsalásra mit reagálnátok?

Figyelt kérdés

Tegnap este a berugott sógornőmmel folytattam beszélgetést és azt meséltem neki akivel megcsalt és erre ő ezt mondta:nem csak az Erikával csalt meg......ránéztem és láttam rajta hogy olyan szintem meglepődött,hogy elszólta magát.Mit tegyek?1 óra múlva lesz itthon a férjem azt tervezem hogy rákérdezek.Szerintetek?Légyszi adjatok tanácsot.Van egy 8 és egy 21 hós fiunk.

Csak normális válaszadók véleményét várom,van így is épp elég bajom.

2011. szept. 3. 14:24
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj!

Ne azért akarj a férjeddel maradni, mert nem akarod a gyerkőcök életét felborítani!!!! Az talán jó lesz majd nekik hogy pár év múlva ha felnőnek, látnak egy idegileg kimerült, érzelmileg instabil nőt (az anyjukat) akit tönkretett a férje viselkedése?

Hidd el, sokkal jobb lenne nekik olyan környezetben felnőni ahol béke és boldogság van, nem pedig megrendezett színházi szerepjátékok!

És te? Te elfogadnád ezt a hálátlan szerepet? Hogy mindkettőtöknek legyen valakije, vagy hogy a férjed félre-félre megy időnként???

Én is elváltam, akkor volt 3 éves a gyerekem! Bármennyire is lelkiismeretfurdalásom volt az elején amiért elválasztom az apjától, a lehető legjobb döntést hoztam meg!!! Mai fejjel visszagondolva, egyszerűen nem voltam normális hogy képes voltam annyira megalázkodni a volt férjem előtt és minden szeszélyét eltűrni, függtem tőle érzelmileg és ezt ki is használta! Na azóta már kemény vagyok és engem aztán senki nem használ ki ebben a büdös életben soha!

Ja és azóta már a nagybetűs BOLDOGSÁG is rám talált egy olyan férfi személyében, aki a volt férjem lába nyomába se érhet fel!

2011. szept. 3. 14:58
 22/52 anonim ***** válasza:
100%

ma 14:32 egyet értek !

Az a történet azt bizonyítja hogy kutyából nem lesz szalonna,tehát egyszer megtette megfogja tenni többször is. Hagyd el szerintem!

2011. szept. 3. 14:59
 23/52 anonim ***** válasza:

Nincs mit kedves kérdező,amiben tudok,mindig segítek!

Jártam én is így,hogy utólag derült ki nagy turpisság,igazán más szemszögből néztem már is az egész kapcsolatunkat a párommal...

24/52 A kérdező kommentje:
Én arra gondoltam hogy kaja közben szépen megkérdezem tőle hogy mi az amit nem mondott még el nekem és fájna ha tudnék róla?Esetleg ha teszi a hülyét akkor mondom neki hogy annyit segítek nő ügy.Ha tagad akkor előállok azzal hogy tegnap elszólta magát a sógornőm és stb.Ezek után csak meg látom rajta hogy mi a helyzet nem?
 25/52 A kérdező kommentje:

14:58!

Ahogy olvastam a soraid elbőgtem magam.Percek múlva itthon lesz nekem a szemem meg kisírva....így lebukok:(((

2011. szept. 3. 15:02
 26/52 anonim ***** válasza:
100%

Nem rossz nem rossz,én hidegvérrel megkérdezném ilyenformában:

-Milyen napod volt?...szünet...ízlik az ebéd ? Tegnap xy elmondta,hogy ezzel is megcsaltál és nem csak az Erikával.

Vagy úgy ahogy te csinálnád. Igysem és úgysem lesz könnyű az egész,tudom én azt jól.De maradj hidegvérű és ne lássa rajtad,hogy ideges vagy.Csak érezze,veled nem szarozhat.

Figyeld meg hogy a válasz a szemedbe érkezik,a szemedbe hazudik -e ,mit csinál,hablatyol,köhög,elmegy e a hangja,járkál,izzad,vakaródzik,tördeli a kezét,elnéz,félre néz,forgolódik,remeg,elcsuklik a hangja...sokat pislog,sokat nyúl ugyan azon ponthoz... És a legfontosabb,hogy érzed ,igaz vagy nem amit mondd. Továbbá milyen a sógornő?megbízható?kamus?vagy olyan mint a testvére....

Andi

2011. szept. 3. 15:05
 27/52 anonim ***** válasza:
100%

"Ne azért akarj a férjeddel maradni, mert nem akarod a gyerkőcök életét felborítani!!!! Az talán jó lesz majd nekik hogy pár év múlva ha felnőnek, látnak egy idegileg kimerült, érzelmileg instabil nőt (az anyjukat) akit tönkretett a férje viselkedése? "

Egyetértek!!! Bár én is így tettem volna, annyi év bőgés és keserűség után! Ugyanoda jutottunk (válás), csak kevesebb lett volna a cirkusz, a gyerekeknek sokkal jobb lett volna így...

28/52 anonim ***** válasza:
51%
Andi cica
 29/52 anonim ***** válasza:

Nem érdemled meg,hogy ezt tegye vele...hiszen 2 gyermeket vállaltál vele... Légy erős,tudom,hogy nehéz,de megtudod csinálni!

Andi

2011. szept. 3. 15:07
 30/52 anonim ***** válasza:
100%

14:58 vagyok!

Igazán nem akartalak megríkatni, de tény hogy nem engedheted hogy bárki megalázzon! Ráadásul a gyermekei anyja vagy! Joggal várhatod el hogy tiszteljen és megbecsüljön!

Töröld meg a szemeid és készülj fel a nagy beszélgetésre! De azért finoman célozz rá hogy változzon meg különben elmész a gyerekekkel együtt!

Majd este gyere és meséd el mi volt!

Sok sikert!

Légy kemény!

2011. szept. 3. 15:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!