Párommal 2 éve vagyunk együtt, van egy 3 hónapos pici lányunk, anyósom mégis párom exbarátnője képeit tette ki férjem régi szobájába!!! Ti mit tennétek a helyemben? Szivem szerint megfolytanám!
Nemhiaba mondjak, hogy az oregkor a masodik gyerekkor!:)
Es mennyire igaz, anyosod akarcsak egy ovodas kiskolyok ugy viselkedik.
2009. ápr. 20. 11:58
12/19 anonim válasza:
11.10-es válaszával 10 %-ig egyetértek. Ne vedd fel a kesztyűt. Biztosan nem Veled van baja, csak az élettel és azzal, hogy elveszíti fiacskáját. Te mindíg légy vidám, kedves és udvarias. Meg lesz az eredménye hidd el !! Az unoka pedig csodákra képes ! Főleg ha van Benned annyi kezdeményezőképesség, hogy apró "tanácsokat" kérj tőle, bátoríts a gyereket, hogy a "mamival" legyen, stb. Az ujjad köré csavarhatod fél éven belül. Hidd el.
2009. ápr. 20. 12:40
13/19 anonim válasza:
Szerintem a férjednek kellene beszélnie vele, mégis miért teszi mindezt? Jobb esetben elszégyellné magát, mindenképp férjed álljon a sarkára, és nem arra gondolok h bántsa meg csak határozottan fejezze ki nemtetszését.
2009. ápr. 20. 12:44
14/19 anonim válasza:
Úristen! Hogy lehet valaki szánt szándékkal ennyire szemét?! Én azt gondolom erre nincs magyarázat. Nyilván nem véletlenül vagy 2 éve együtt a pároddal és nem véletlenül vállaltátok be a babát. Azt gondolom anyósodnak nincs joga ehhez. És teszi ezt mindezt úgy, hogy nem is szerette az elődödet. Szerintem arról van szó, hogy fél, hogy elveszíti az ő kisfiát ezért úgy viselkedik, mint egy óvodás. Ami az óvodában még elmegy...Nos a párod felnőtt, családos ember úgyhogy elvile nem volna miről beszélni. Gyakorlatilag amit tenni tudsz, hogy mindenlétező önuralmadat előveszed, mert ha azt látja, hogy zavar, bánt téged, amit csinál, akkor még inkább csinálni fogja. És megbeszéled ezt a pároddal, mert ő az az ember, akinek bizony kerek-perec közölni kéne anyukával, hogy na most állítsa le magát. De tényleg, ő hogy reagálja le ezt a helyzetet?
2009. ápr. 20. 14:48
15/19 anonim válasza:
Szia!Hát mi egy cipőbe járunk,sajnos!Azt hittem csak az én drágám anyós ilyen,de hát látom nem.Én a poklot éltem át miután úgy döntöttem szevasz itt a vége,ebből nekem ennyi volt.Azt hiszi a mai napig meg bocsátok persze még mit nem,hogy megint bohócot csináljon bellölem.Én kiraktam a lábát az éltemből,befejezettem vele,nem vagyok hajlandó egy levegőt szívni vele.A gyerekem ami 5 hós a parkba láthatja 30 percre 1 héten 1x,és össze is teheti a kezét,hogy ezt is meg engedem.Az ilyen soha nem változik meg,önértékelési zavarai vannak,és fiát sem tudja elengedni itt már komoly pszichés gondok vannak agyilag.Ne hagyd magad,és ha ennyire zavarnak a képek akkor ne is menj többet oda,ezt tisztán látszik,hogy provokálni akar.De mire jó ez?Soha nem fogom megérteni!Üdv:Zsanett
2009. ápr. 20. 15:27
16/19 A kérdező kommentje:
A párom -mikor először fordult elő az eset- azt mondta, lehet newm volt hova tenni, de majd szól, hogy ne tegye ki többet, levette, és betette a szekrénybe a képeKET!!!
köv. héten mentünk, bementem a szobába, és a képek megint kint voltak a szekrényen. Azt hittem felrobbanok!!! Párom azt mondta, hogy beszél vele!!!
2009. ápr. 20. 19:21
17/19 anonim válasza:
szia!
Csinálj egy pár képet magatokról,és a piciről, és cseréld ki a keretből az exről készült képeket. Aztén vigyorogva vágd oda neki, hogy az unokája a legszebb a földön, ugye nem bánja ha itt hagyod a képeket, hogy mindíg eszébe legyen a picur. Ha erre nem esik le az álla, akkor semmire. Sok sikert!
2009. ápr. 21. 17:19
18/19 anonim válasza:
Elég birka türelmed lehet neked.Én biztos nem mennék többet hozzá.Menjen egyedül a fia.De akivel ezt meg lehet csinálni....
2009. ápr. 21. 18:32
19/19 anonim válasza:
Én pont az ellenkezőjét csinálnám, mit amit ő vár. tehát ő ezzel idegesíteni akar, és lássuk be, elérte a célját! Vegyél mély levegőt, és mosolyogj hozzá! Jaj, de szép a haja....stb. Nehéz, tudom, de ha azt látja, hogy már nem tud megbántani vele, talán abba fogja hagyni. Nekem a párom volt barátnője próbált bántani folyamatosan, de csak nevettem rajta, azt látta, hogy nem tud felidegesíteni. Így abbahagyta a szemétkedést.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!