Mit csináljak az anyósommal? Hogyan állítsam le?
nem irigyellek. nehéz lesz leállítani, az biztos.
próbáljátok neki mondani, hogy kifejezetten szeretnétek az első napokat hármasban tölteni, meg, hogy szóltok ha segítségre lesz szükségetek.
nevet, kórházat meg ne azért válassz, mert ő kitalálta, az főleg legyen a ti döntésetek.
Köszi a válaszokat.
Igen az az érzésem, hogy ha lehetne, még szülni is ő szülné meg.
Párom nem szól erre semmit, csak nevet, szerinte én fújom fel a dolgot..
Nevekben a nagyszülők (ő szülei) nevét szeretné. Egyáltalán nem tetszenek, és nem is lesz egyik név sem, az tuti.
Az ideiglenes hozzánk költözést komolyan gondolja, hiába célozgattam rá, h ha segítségre lenne szükségem anyukámat hívnám, nem őt....Párom szerint "csak" segíteni akar, hagyjam rá....
nem tudom mit csináljak vele, mert ha vmi nem úgy van, ahogy ő eltervezte akkor indul a cirkusz, vagdalózás, egymás háta mögötti kibeszélés...Már előre ideges vagyok, pedig mindent úgy szeretnék csinálni, ahogy nekünk jó, 3-asban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!