Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak az anyósommal?

Mit csináljak az anyósommal?

Figyelt kérdés
Párommal 2 éve vagyunk együtt, van egy 3 hónapos pici lányunk, anyósom mégis párom exbarátnője képeit tette ki férjem régi szobájába!!! Ti mit tennétek a helyemben? Szivem szerint megfolytanám!
2009. ápr. 20. 10:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
77%
Én biztosan leégetném mások előtt, hogy nem tudja követni az idő múlását? Már nem az a barátnője van a párodnak, hanem Te.....
2009. ápr. 20. 10:47
 2/19 anonim ***** válasza:
7%
Elgondolkodnék azon, hogy miért ilyen rossz a kapcsolatunk és mi volt meg az előző lányban, ami bennem nincs. Aztán leülnék beszélni vele, hogy nekem ez nem tetszik, és mi a baja velem.
2009. ápr. 20. 10:50
 3/19 anonim ***** válasza:
89%

Jo bunko egy noszemely az anyosod!

Eszre se vedd se a kepet, se ot, igy tudod a legjobban idegesiteni!

Elhiszem hogy faj, de tudod a mondast: soha ne veszekedj bunkokkal, mert lesullyedsz az o szintjukre, es legyoznek a rutinjukkal:)

Tartsd meg vele a 3 lepes tavolsagot, es legyel kemeny vele, mast nem tudsz tenni sajnos.

2009. ápr. 20. 11:00
 4/19 A kérdező kommentje:
A legviccesebb az egészben, hogy amíg az a lány volt a párommal ki nem állhatta! Amíg nem volt gyermekünk, jó volt a kapcsolatunk, csak a lányom születése után lett ilyen!
2009. ápr. 20. 11:03
 5/19 anonim válasza:
100%

Szerintem is szigetelődj el tőle amennyire csak tudsz. A pároddal beszéld meg a dolgot. És próbáljon ő beszélni anyósoddal. Az általában hatásosabb. Te hiába beszélnél vele, az csak olaj lenne a tűzre. Főleg ha nem bír téged.

Az unokát szereti?

2009. ápr. 20. 11:05
 6/19 anonim ***** válasza:
92%
Első vagyok. Úgy látszik valakiknek tetszik az, amit anyósod művel, azért pontozgatja le a javaslatainkat..... De akkor írja már le legyen szíves, mi nem tetszik és ő mit csinálna..... Tök jó hecc, ugyi????
2009. ápr. 20. 11:06
 7/19 anonim ***** válasza:
77%

Azért én meghallgatnám az anyós véleményét is. Le kell ülni beszélni vele, különben életetek végéig háborúzni fogtok. Ami a kislányodnak sem lesz majd jó, főleg ha anyós pajti elkezdi ellened uszítani.

Valószínűleg félti a fiacskáját az új nőtől, fél, hogy elveszed tőle a gyerekét (főleg ha a párod egyke vagy legkisebb gyerek). Hidd el lehet ezen változtatni: egyik barátnőm az elején szó szerint ki volt borulva az anyósától, minden találkozás után úgy kellett felszedni a padlóról. És mindig akármit is kapott, normális volt az anyóssal, meglett az eredménye, egy idő után feloldódott a dolog és most nagyon jóban vannak. Pedig ő is kapta az exbarátnős ívet, volt, hogy az ex velük karácsonyozott! Ő összeszorította a fogát és nem csinált patáliát! Aztán bevallotta, hogy mindez azért volt, hogy letesztelje, ki lesz a fia jövendőbelije, mennyire kemény és normális csaj!

Ezért nem értem miért pontoztátok le azt, hogy beszélni kell vele úgy, hogy közben tisztában vagyunk a saját hibáinkkal! (első voltam)

2009. ápr. 20. 11:10
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Nekem tetszenek a javaslatok , pontoztam is felfelé :)

Nem kell az ilyesmivel tényleg foglalkozni... gondolom , nem nosztalgiázni akart egyet , hanem téged bosszantani vele. Pitiáner dolognak tűnik. 3 lépés távolság és ha arra jártok üsd el egy jó heccel /pl. látom anyuka , új képkereteket vett :)))/

2009. ápr. 20. 11:10
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Én nem foglalkoznék a helyedben az aljas és szánalmas áskálódásaival.Letojnám magasról,nem tartanék semmilyen kapcsolatot vele,nem mennék hozzá.Ha a férjem nem tudná megoldani a dolgot,akkor látogassa Ő egyedül az anyját.

Aztán majd ha a mama mégis szeretné elmondani mi a baja,talán meghallgatnám.Ha nem,tartsa meg magának.

Ha én nem tettem semmi rosszat,biztosan nem keresném a kegyeit.

2009. ápr. 20. 11:41
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
A párod mit szól ehhez a kép dologhoz?
2009. ápr. 20. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!