Mit csináljak az anyósommal?
Jo bunko egy noszemely az anyosod!
Eszre se vedd se a kepet, se ot, igy tudod a legjobban idegesiteni!
Elhiszem hogy faj, de tudod a mondast: soha ne veszekedj bunkokkal, mert lesullyedsz az o szintjukre, es legyoznek a rutinjukkal:)
Tartsd meg vele a 3 lepes tavolsagot, es legyel kemeny vele, mast nem tudsz tenni sajnos.
Szerintem is szigetelődj el tőle amennyire csak tudsz. A pároddal beszéld meg a dolgot. És próbáljon ő beszélni anyósoddal. Az általában hatásosabb. Te hiába beszélnél vele, az csak olaj lenne a tűzre. Főleg ha nem bír téged.
Az unokát szereti?
Azért én meghallgatnám az anyós véleményét is. Le kell ülni beszélni vele, különben életetek végéig háborúzni fogtok. Ami a kislányodnak sem lesz majd jó, főleg ha anyós pajti elkezdi ellened uszítani.
Valószínűleg félti a fiacskáját az új nőtől, fél, hogy elveszed tőle a gyerekét (főleg ha a párod egyke vagy legkisebb gyerek). Hidd el lehet ezen változtatni: egyik barátnőm az elején szó szerint ki volt borulva az anyósától, minden találkozás után úgy kellett felszedni a padlóról. És mindig akármit is kapott, normális volt az anyóssal, meglett az eredménye, egy idő után feloldódott a dolog és most nagyon jóban vannak. Pedig ő is kapta az exbarátnős ívet, volt, hogy az ex velük karácsonyozott! Ő összeszorította a fogát és nem csinált patáliát! Aztán bevallotta, hogy mindez azért volt, hogy letesztelje, ki lesz a fia jövendőbelije, mennyire kemény és normális csaj!
Ezért nem értem miért pontoztátok le azt, hogy beszélni kell vele úgy, hogy közben tisztában vagyunk a saját hibáinkkal! (első voltam)
szia!
Nekem tetszenek a javaslatok , pontoztam is felfelé :)
Nem kell az ilyesmivel tényleg foglalkozni... gondolom , nem nosztalgiázni akart egyet , hanem téged bosszantani vele. Pitiáner dolognak tűnik. 3 lépés távolság és ha arra jártok üsd el egy jó heccel /pl. látom anyuka , új képkereteket vett :)))/
Én nem foglalkoznék a helyedben az aljas és szánalmas áskálódásaival.Letojnám magasról,nem tartanék semmilyen kapcsolatot vele,nem mennék hozzá.Ha a férjem nem tudná megoldani a dolgot,akkor látogassa Ő egyedül az anyját.
Aztán majd ha a mama mégis szeretné elmondani mi a baja,talán meghallgatnám.Ha nem,tartsa meg magának.
Ha én nem tettem semmi rosszat,biztosan nem keresném a kegyeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!