Mennyi idő után oldódtatok fel teljesen a párotok mellett? Mennyi idő kellett, hogy semmilyen témánál ne érezzétek magatokat zavarba?
"ha a komplexusaimról van szó, menekülnék. Az érdekelt, hogy más is van-e így, nem feltétlenül a komplexusaival kapcsolatban. Remélem így érthetőbb a dolog :) "
Igen, ertem, ezek szerint en teljesen masra gondoltam!
A komplexusok az nem a kedveseddel osszefuggo dolgok. Azt akár kapcsolatban, akár egyedul le lehet bontani lelki munkaval. Igen, a vilag, a tarsadalom, a szulok sokszor kifejkezetten gyurnak arra (akár szándékos lelki-testi kegyetlenkedéssel), hogy letörjék az önbizalmat, es csunyanak, gonosznak, nem megfelelo értelemmel, észeleléssel, meggyőződéssel élőnek hitessen el bennunket önmagunk számára.
És ez jol megakadalyozza aztan a parkapcsolatot, hiszen azt hihetjuk, hogy a masik ugrat minket, amikor szepnek, tokeletesnek lat minket, es ebben oromet leli, es ezt ki is fejezi. Mert itt valami nem stimmel. Hát en egesz eletemben azt tanultam, hogy en rossz es csunya vagyok, akkor ővele valami baj van, ha ezt nem latja... nem mond igazat..? Hazudik?... jaj, ez igy nem jo, itt valami nem kerek.
Pedig neki van igaza, Neked kell meggyogyitanod Magadat a Téged ért korabbi hazugsagok okozta serulesek miatt! Es ez nem a kapcsolat hosszának függvénye!:)
Sokan egesz eletet elnek le igy, sajat komplexusuk fel nem ismertségében, sajat defektjeik reálisnak hivésében.
35L
Megmondom, hogyan akadalyozhatja a parkapcsolatot a komplexus: a sajat szinted alá választasz. Mert olyan fiut, aki csupa olyan dolgok ertekel Benned, ami Teszerinted utalatos, aki a sajat onertekelesednel sokkal tobbre tart - nem tudsz kivalasztani, mert nem is "vonzod be", nem is talalkozol vele, illetve nem figyelsz fel rá. Ennyi.
A mostanival biztosan lesznek vadaskodasaitok, ha ugyan már nem vannak most is... ugy ertem, fog szidni Teged, hogy Te mit hogyan csinalsz, miert ilyen vagy, miert nem olyan, meg akar valtoztatni, stb... és ez sokaig nem tunik fel Neked majd, mivel a SAJAT önképeddel egyezik, hogy rosszat talal Benned... hiszen Te sem vagy eleg jo Magadnak... es azt hiszed, igaza van, pedig "csak" bantalmaz...
Szoval a komplexusok megakadalyoznak abban, hogy szeretetteli parkapcsolatot talalj/válassz, ne bántalmazót.
A kapcsolatom köszönöm szépen jól működik! Nwm "magam alá" választottam, nincsenek vádaskodások, nem szid semmiben. Nem csak azt dícséri, ami nem tetszik magamban, hanem mást is, olyat, amiről tudom, hogy erősségem. Amit mond, azt komolyan is gondolja. Azt sem mondtam, hogy nem vagyok elég jó magamnak. Nem szeretem minden porcikámat, de elég ritka az olyan ember, aki 100%ig mindent szeret magán. Elfogadom, hogy neki tetszik olyan a testemen, ami nekem nem. Azt szoktam mondani, hogy az csak jó, ha neked tetszik. A párom nem bántalmaz se testileg, sem érzelmileg. Közös hullámhosszon vagyunk, közös érdeklődéssel. Kényeztet amikor csak tud, és szívesen teszi. Szeretetből, nem érdekből. Velem tervez hosszútávom, házasságról és gyerekekről beszél. Ez nem egy rossz kapcsolat, nem vagyok kizsákmányolva. Egy kis komplexustól, ha lehet annak nevezni még nem leszek neurotikus szuicid.
Sem rólam, sem a kapcsolatomról nem tudsz SEMMIT!
én 2,5 év után is zavarban vagyok, tekintve, hogy ráadásul ha valami gyengémet elárulom neki, vagy amiben szégyenlős vagyok, vagy akármi, később nem egyszer visszaélt vele, illetve a képembe vágta.
tehát most már különösen oda kell figyelnem, hogy nem mondhatom el, ami nekem esetleg nem tetszik, vagy problémám, vagy bármi, mindig emelnem kell magam előtte.
sajnos.
"tegnapelőtt 23:18"
Mondom, "a párkapcsolatot" akadalyozhatja. A T/2-t altalanos alanykent hasznaltam, egy gondolattal sem irtam Rolad vagy a kapcsolatodrol.
"A mostanival biztosan lesznek vadaskodasaitok, ha ugyan már nem vannak most is."
Ezt akkor hogy kell érteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!