Mennyi idő után oldódtatok fel teljesen a párotok mellett? Mennyi idő kellett, hogy semmilyen témánál ne érezzétek magatokat zavarba?
Nekem kb másfél évre volt szükségem. Igaz nálunk eléggé meghatározó volt, hogy Ő volt az első párom és vele veszítettem el a szüzességemet is...
Azelőtt senkivel nem osztottam meg ilyen dolgokat...18 voltam
Mos 4 éve vagyunk együtt, ma már nincs az a téma, amit ne tudnék vele négyszemközt megbeszélni teljesen nyíltan.
mi 2 évig barátok voltunk a kapcsolatunk kezdete előtt, ez jó tőke volt a bizalomhoz, téma szerintem már nincs, amit szégyellnék, nőgyógyászati problémától kezdve szörnyű gyomorrontásig...:)
de pl pukizni még nem mertem előtte :D
22L
Hát... szamomra fura a kerdes, olyan, mintha a vegen kezdened, amit az elejerol kellene... nekem abbol az erzesbol ered a vágy egyaltalan a parkapcsolatra, hogy konkrtean van egy szemely, akivel kapcsolatban megtalaltam az intim hangot... szoval ez a gyökér (érzelmi intimitás) mar joval azelott megvan, hogy egyaltalan felmerulne a parkapcsolat kialakulasanak vágya vagy a lehetosege.
:)
Aki nehezen oldodik fel, az miert van igy?
Mi az alapja akkor a vonzodasnak?
Hogyan tudtok kialakitani egyuttjarast, hogy tudjatok a feloldodast megelozo evekben kialakitani es tartani a kapcsolatot? Hiszen a legkenyesebb, legintimebb kerdes a masik iranti szeretet, erzelmi es testi vonzodas... ha nem tudtok feloldodni, akkor hogyan meritek ezt eveken at kifejezni egymas szamara?
Mi addig a kapcsolat tartalma, az összetartó erő kettőtök közt?
35L
Nem arról van szó, hogy egyáltalán nem tudok feloldódni, vagy hogy folyamatosan zavarban lennék, mikor együtt vagyunk. Nem jár folyamatosan azon az agyam, hogy esetleg egy kósza tincs a előnytelennek mutatja az arcom stb. Ezen már túlléptem 1 év alatt. Arról van szó (nálam legalábbis), hogy akkor én is zavarba jövök, mikor a mellemről van szó például, amikor azt mondja, hogy szereti a melleimet, holott nekem hányingerem van magamtól melltartó nélkül. Ilyenkor szívesebben terelném el a témát, minthogy tovább taglaljuk. Szexről tudunk beszélni, meg a múltról is, bárki bármit kérdez, megválaszoljuk, de ha a komplexusaimról van szó, menekülnék. Az érdekelt, hogy más is van-e így, nem feltétlenül a komplexusaival kapcsolatban. Remélem így érthetőbb a dolog :)
Egyébként mindenkinek köszönöm a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!