Miért baj, ha sokat agyalok?
Páromtól folyamatosan azt hallom, hogy kössem le magam valamivel, ne agyaljak ennyit. Sokat dolgozom, sportolok szóval lekötöm magam, de nem tehetek róla ilyen vagyok.
Már volt rá példa, hogy az őrületbe kergettem az elméleteimmel, amik általában be is jönnek. Szeretek elméletek gyártani, kombinálni és ezt szeretem megosztani vele. Ugyanis belőle mindent úgy kell kihúzni, van hogy el se mondja mit szeretne nekem kell rájönnöm a viselkedéséből, ha nem tetszik neki valami azt se mondja meg szinte rákényszerít a spekulációra, nekem kell rákérdeznem és akkor beismeri vagy elmondja a problémáját.
De szerintetek ez egy elviselhetetlen tulajdonság lenne? Azt mondja néha kicsit sok belőlem és leszívom az energiáit. Egyszer vicces azt is megjegyezte, ha nem szeretne, ennyire nem bírna elviselni. Még soha nem találkozott ilyen nővel, nem vagyok könnyű eset.
Mit gondoltok? Szeretem és nem szeretnék, ha elege lenne belőlem!
Szerintem csak nm hozzád illő pasit találtál. Nálunk fordított a helyzet, de én imádom a spekulációit :)
Bár nekünk nincsenek különösebb problémáink, inkább az élet nagy dolgairól spekulál :)
Én hasonló vagyok. Ritkán lehet engem átejteni és könnyen átlátok a szitán...
Nekem ritkán hazudnak, egyből kiszúrom (persze ez általam ismert emberekre érvényes). Én is sokat filozofálok dolgokon, melléje pszichológusnak tanulok, idén végzek:D:D:D
de a párom még nem panaszkodott:P :)
Szeret, de ezt a tulajdonsagodat, szokasodat nem birja, es ezt jelezte is, hogy valtoztass, tehat kerdes az, hogy meddig fogja igy birni?
Erezz egyutt vele, es figyelj arra, amit ker Toled, ha szereted es akarod, hogy sokaig egyutt is maradjatok, akkor ne hagyd figyelmen kivul a kereset! Egy ideig szepen ker, aztan megunja, s inkabb tovabb lep, mivel a csendre vagyik!
"Már volt rá példa, hogy az őrületbe kergettem az elméleteimmel"
Az meg hagyjan, hogy parodat megorited, de hogy magaddal is ezt tedd.
Azert baj, hogy annyit agyalsz, mert begolyosodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!