ÓRIÁSI dilemmában vagyok. Betegesen sokat agyalok lassan, hogy terhes vagyok vagy sem. Terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Legutóbbi menstruációm olyan volt mint még soha.5 napig tartott de ebből minimális volt a vér szinte csak barnázgattam.Mostani mensimet nem is tudom honnan számoljam.első barnázástól számolva 28.napon csináltam egy tesztet.(31-32napra szokott megjönni)Negatív lett :( Lehetek terhes ? Korán teszteltem? EGYÁLTALÁN NEM ÉRZEM HOGY MEG AKARNA JÖNNI,SEMMIT.Máskor mindig vannak előjelek.én csinálom magamnak mindezt?vagy tényleg babás lettem végre?(2.hónapja próbálkozunk egy missed abo.után.)
K É R L E K S E G Í T S E T E K !!!!!!!!!!! :(
2011. jún. 1. 08:21
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem vagy terhes, a mensid valószínűleg a vetélés miatt ilyen. Nekem már 3x jött meg és ugyanilyen volt. Azért kevés és azért késik is, nem állt még vissza. Ha esetleg bizonytalan vagy, akkor a következő mensid az előző barnázás kezdetéhez számítsd, és ha az általad számolt naptól eltelik 5-6 nap úgy, hogy nem jön meg akkor tesztelj és biztos eredményt kaphatsz.
2/3 anonim válasza:
Figyelj! Nekem a missed ab. után teljesen más lett a ciklusom, mint előtte volt. Sajnos elég sok idő kell, amíg rendeződik (minél idősebb volt a terhesség, annál több időbe telik). Nálad sem rendeződött még, ezért volt ilyen a vérzésed. Nekem egy éve volt ez a történet és még azóta sincs baba, bár már helyrejöttem. A 2 hónapos próbálkozás nem rossz eredmény, hidd el. Hagyd, hogy a szervezeted visszaálljon a régi kerékvágásba, utána minden rendben lesz.
3/3 A kérdező kommentje:
már 8 hónap telt el az abortusz óta ... :) és mindig teljesen normális volt a ciklusom,még jobb is mint azelőtt.Azt hiszem várok még akkor néhány napot és ha késik akkor tesztelek.Nagyon köszönöm a gyors válaszokat!!
2011. jún. 1. 08:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!