Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van más is aki ennyire beteges...

Van más is aki ennyire betegesen figyeli magát?

Figyelt kérdés

azon vettem észre magam h egész nap azon aggódok h mikor kezdjem el inni a palástfű teát?

h vajon megvolt-e már a peteérésem?

hogy milyen a folyásom?

egyszerűen megilyedek saját magamtól h ennyire betegesen akarok gyereket

félelmetes pedig még csak 24 vagyok és az eszem tudja h még ráérek és h ez nem egészséges de egyszerűen nem tudom magam leállítani

mit csináljak?

már 3 éve

2009. jún. 25. 11:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Nyugi, nyugi! Nem vagy egyedül! Én is 24 vagyok, és 3 éve próbálkozunk. Mindent végig jártunk már.
2009. jún. 25. 11:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, más is van így, pl. én is így voltam. Aztán elmentünk nyaralni, valahogy elragadott a tengerpart, a víz, a napozás és persze elfelejtettem a dolgot és már "hármasban" jöttünk haza a nyaralásról! Sok sikert Neked-Nektek is :-)
2009. jún. 25. 11:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Sziasztok sorstársak!:-) Nem elég, hogy minden kis rezdülésemet figyelem, de mindennap jósolok is.:-DD Én idén leszek 24. Féléve szeretnék már pici babót.
2009. jún. 25. 12:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez igy van rendjén ez velejár,én nem nyugtatlak mert tudom,hogy nem megy.
2009. jún. 25. 12:11
 5/6 A kérdező kommentje:

úgy látszik a szív 100szor erősebb mint az ész

ha lenne munkahelyem sokkal könnyebb lenne

de egy biztos bárhogy is lesz

SOHA NEM ADOM FEL

2009. jún. 25. 12:24
 6/6 anonim ***** válasza:
sokat segít, ha nem mérsz hőt... én is abbahagytam :) és ha nincs munkahely, akkor találj ki valamit, ami tényleg kikapcsol. pl. egy könyv. én nem hittem, hogy bejön, de tényleg nagyon sokat segített... most, hogy jó idő van, kertészkedj (cserépben is lehet pl. zöldséget nevelni), jobb, mint a kisállat, mert ha nincs kedved hozzá, akkor is elvan, de lehet figyelni hogyan növekszik, virágot bont vagy teremni kezd, át kell ültetni, engem kikapcsol...
2009. jún. 25. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!