Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudják a szüleid és a családod...

Tudják a szüleid és a családod, hogy mennyit keresel? És hogy a házastársad mennyit keres, azt tudják?

Figyelt kérdés
Gáz szerinted, ha valaki nem mondja el senkinek?
2011. aug. 29. 13:15
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
46%
Az a baj hogy már az egész ország egy nagy c...telep.
2011. aug. 29. 15:15
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz, ha nem mondjátok el. Ez családfüggő is, de ezt te is tudod. Van olyan család, akiknek el lehet mondani ilyesmit, és sajnos van, ahol nem lehet. Az én szüleim élete nem a pénz körül forog, így simán beszélgetünk róla. Tudják, hogy mennyit keresek, és azt is, hogy a férjem mennyit keres. Illetve a férjem szülei is tudják, hogy mennyit keresünk. Nem szokták és nem is kérdezték soha. Nem akaratoskodnak, hogy mondjuk el. Mikor megkaptam az állást, akkor elmondtam anyuéknak, hogy mennyit fogok keresni... Ha esetleg többet kapok, akkor elmondom anyunak, hogy megosszam vele, hisz ez jó hír. Ő pedig örül neki, hisz én is örülök. :) ennyi.

Nem témázgatunk a fizetésekről, meg a pénzről, de nem is tartjuk tabutémának. Ha olyan a kapcsolatod a szülőkkel, akkor ne mond el nekik... :)

2011. aug. 31. 15:55
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Párom szülei is olyanok, h több kéne, s ha lehetne lenyúlnának minket is..valamiért nem teszik mondjuk szerencsére! Itt is az megy, h minél újabb legyen a cucc pl.:hűtőt 1é v. 2é után cserélnék me a szomszéd is..ha 50e van 70e költenek..

Szüleim tudják, ha kell segítenek és viszont, igaz nm fogadják el..azt nézik, h tudjunk "haladni" előbbre jutni.

Azt mondom, h családja válogatja, h ki mondja el és kinek, v. aki nem, meg van az oka!

2011. aug. 31. 18:05
 24/28 anonim ***** válasza:
72%
tegnapelőtt 14:15-nek, gondoltam, h valami ilyesmi, vis beütött a krach, lehetett e mögött. Sajnos a baj csőstül jön. Nekem is az "csak!?" az egészségemmel, kiderül, ha elmegyek dokihoz..addig para van..25é voltam és derült ki, h ízületeim olyanok, mint az időseké..emellé társult még idén 1-2gond, amit a vizsgálatok után tudok meg, de más jellegű..
2011. aug. 31. 18:29
 25/28 anonim ***** válasza:
89%

Sajnos tudják, az anyós könyvel, anyu a testvérem hitelét fizeti, és belelát mindenbe, mert velem lakik, különben éhen halna.

A barátok a kiadásokat tudják, ebből baromi nehéz lehet a bevételt megsaccolni.

A rokonok hasonlóképpen.

Én utálom, hogy mindenki tud, sejt mindent, semmi magánéletem nincs.

egyedülálló anyuka gyerekkel 36

2011. aug. 31. 18:32
 26/28 anonim ***** válasza:
57%

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:29

Jól jártál akkor Te is! Engem helyre hoztak az orvosok, remélem Te is minél hamarabb kilábalsz a "nyűgjeidből"!

Még rám is vár egy Ct meg egy MR, és folyamatosan a köcs.ög pajzsmirigy gyógyszereket szedhetem! De a doki szerint már jól vagyok :D Attól jobban vagyok mint indultam 2 hónapja!

Gyógyulj meg, és a legjobbakat!

2011. szept. 1. 11:38
 27/28 anonim ***** válasza:
68%

09-01 11:38-nak köszi a biztatást, az 1ik "bajom" nem gyógyítható, kezelésekkel, gyógyszerrel 'fent tartató', rosszabb ne legyen, a másik, majd vizsgálatok után derül ki mi lesz, lehet h életem végig gyógyszert kell szednem..:((

Remélem nm jön még vmi elő, a vizsgálatok során..

Kitartás, jobbulást Neked is!!

2011. szept. 4. 12:10
 28/28 anonim ***** válasza:
64%
Az egyik vizsgálatra meg van az időpont Okt.11.addig viszont para, h mi lesz az eredmény..:((
2011. szept. 14. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!