Tudják a szüleid és a családod, hogy mennyit keresel? És hogy a házastársad mennyit keres, azt tudják?
nem tudják , miért is kellene tudniuk ?
a párom tudja az enyémet, mert fix fizum van és jól keresek, nem panaszkodom , de a páromnak vállalkozása van, nem tudom,pontosan, hogy mennyit keres , de látszatja van :)
Nem is mondanám el a szüleimnek , mert ők még örülnének is, meg látják is, hogy semmiben nem szenvedünk hiányt, de a mivel kis faluban laknak és a nővérem egy pletyka fészek, isten őrízz, hogy mindenki tudja, elég így is, amit látnak belőle, aztán hagy kombináljanak :D
meg volt a nővéremnek egy olyan megjegyzése a páromra, mikor még udvarolt nekem, hogy " ennyi pénzt nem lehet tisztességesen keresni " ! Nekem ez nagyon rosszul esett, hisz én látom mennyit dolgozik és milyen felelősség van rajta , úgyhogy nem tartozik senkire, nem csak a családra, hanem másra sem !
Volt egy idő, hogy elmondtam nyaralásokat és egy kicsit bele engedtem látni az életünkben egy két barátnak hitt embert és pár hónap múlva ők jelentettek fel minket .... szóval azóta senkinek semmit !
26/L
Engem tudnak, mivel nincs jövedelmem :D A párom nem, csak nagyságrendileg. Nem titok, csak nem kérdezik.
És nem, nem tartom gáznak, ha valaki nem mondja el senkinek. Ha nem muszáj, én sem mondom el. Egyszer elmondtam egy barátnőmnek, aki erre kiakadt, merthogy az ő párja phd-n kevesebbet keres, a páromnak meg nincs is diplomája. Nagyon kellemetlenül éreztem magam. Azóta inkább nem beszélek róla, ha nem muszáj. Magyarországon az emberek nagyon anyagiasak és irigyek.
OFF!
Azért lakunk még itt mert 2009 márciusában akartunk menni németbe melózni itthon mindent felszámoltunk, eladtuk az autómat, felmondtam indulás előtt nőgyógyászati beteg lettem az orvosok közölték, hogy nincs sok esélyem teherbe esni kb. fél évem sincs eldönteni mert úgy állok hormonilag mint egy klimaxos nő (20 évesen)... Szerettünk volna gyereket Párommal lemondtunk a Német útról (plusz havi 4-5000 euróról neki kint a mostani munkahelye ajánlott állást szállással, telefonnal, autóval, kötetlen munkaidőben 1800 euróért, én kint egy német-magyar családnál lettem volna idősgondozó és házvezetőnő... A kajánkat állták volna és 2500 eurós fizetést ajánlottak plusz pénz ha a fürdetését is vállalom az idős házaspárnak!) Na egyszóval ezt lemondtuk, gyógyszereztek folyamatosan júniusban terhes lettem. Én veszélyeztetett terhes voltam első perctől (7 hetesen görcsökkel) így a költözködés nem volt jó ötlet. Párom azt akarta, hogy valaki mindig legyen mellettem mert kétszer véreztem be (24 hetesen plusz 36 hetesen), kétszer veszítettük el sajnos a Fiúnkat.
Most 2010 márciusban megszületett a fiúnk, akkor nagyon szarul álltunk anyagilag, és most 1 éve kb. hogy sikerül félre rakni... Párom rendszeresen megy külföldre (horvát szlovák német stb...) dolgozni és ez meg nagyon jól fizet úgyhogy sikerült félre tenni, autót venni, és most házat nézünk 6-8 millió között de ami kívül szép az belül rohad... Nem találunk jót vagy ha árban nagyon jó és nagyon jól néz ki akkor meg olyan telepeken van ahol nem idén barnultak élnek és nem merek gyerekkel ilyen helyre költözni!
(volt múltkor egy nő bútorostól árulta a házat 8 millióért persze cigánytelepen és pozitívumként elkezdte mondani, hogy látja hogy pici baba van az tök jó mert itt a szomszédban az öccsééknek 8 gyereke van, és itt rögtön a szomszédban 4 csecsemő is van!!! Na mondom azt mindjárt gondoltam!!!) Ennyire nem hagyom szocializálódni a gyerekemet...
Amíg nem volt pénz olyan k.urva jó házak voltak, most hogy megvan a pénz és mehetnénk így lófa.szt se találunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!