Családod valós adatait írod majd a népszámlálási kérdőívre?
Milyen hátrányod származhatna belőle?
Mi az a kérdés, amire adott válaszra más állami nyilvántartásból nem lehetne adatot szerzni?
Pont ezért válik feleslegessé lassan az egész mert felmerülnek ilyen kérdések...
Mit félsz megadni, azt hogy hány WC van a lakásban vagy azt hogy van-e csatornahálózat?
Az első szerintem hazudik.
A jediket már leölte a Galaktikus Birodalom. :D
Ez hülyeség. Ha új adót alapját akarják kalkulálni ahhoz nem kell népszámlálás, és az sem, hogy tudják, csatornázott-e a lakásod.
Ahhoz viszont igenis fontos, hogy lássák, a lakosság x%-ban van vezetékes víz, de csak y-ban van csatorna, akkor a csatornázás fejlesztésére kell fordítani támogatásokat.
Ugyanígy azt is, hogy mennien élnek kollégiumokban, a lakcímüktől távol pl. Ez pl. fémjelzi a lakosság mobilitását is, mennyire rugalmasak ha tanulás/munka lakhelyüktől távol szólítja őket.
A 2. válaszolónak írom:és ahhoz mi közük,hogy éltem-e valamikor is külföldön(ha mikor,hol,és mennyi ideig),és ahhoz,hogy mivel közlekedem?Az a kérdés meg aztán abszolút beazonosíthatóvá tesz,hogy mi a jelenlegi munkahelyem(illetve ha most nincs,mi volt az utolsó).A születési év,és a melóhely PONT elég ehhez!
Különben meg van akik úgy bővítették(esetleg építették hozzá) a házukat/hoz,hogy nem volt rá engedélyük(több 10 ezer ft,de ha arra költ,nem biztos,hogy be tudja fejezni)az ebből a bevallásból simán kiderül(mivel címre szóló a lap,csak utána kell nézni az eredeti papíroknak az önkormányzatnál).A népszámlálás szóljon arról,hogy milyen nemű,korosztályú,nemzetiségű,anyanyelvű,és -esetleg-vallású vagyok.Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!