Nem kaptam népszámlálási kérdőívet. Mit tegyek?
"Ha az adatgyűjtéssel kapcsolatban bármilyen kérdése van, munkatársaink az ingyenesen hívható 06-80-200-014-es, vagy 06-80-200-224-es telefonszámon, munkanapokon 8-20, hétvégén 10-18 óra között válaszolnak Önnek. A népszámlálással kapcsolatban informálódhat a www.népszámlálás.hu honlapon is"
Bemásoltam ide neked a borítékba rakott tájékoztatónak azt a részét, amely szerintem segít neked.
Egyébként: amennyiben egy ingatlanban (ház, lakás) egy közös háztartásban élők vannak, akkor 1 adatlap az ingatlanról, és annyi adatlap a személyekről, akik abban a háztartásban élnek.
Ha több külön háztartásban élők laknak ugyanabban az ingatlanban (házban, lakásban), akkor az ingatlanról is 2 adatlap, és háztartásonként annyi személyről, akik az egyes háztartásban élnek. Ez független a kortól, ha valaki háztartásában pl. 3 hónapos csecsemő is él, akkor őróla is külön személyi lap fog készülni. Bízom benne, hogy sikerült eléggé érthetően leírni.
Hívd fel a telefonszámot holnap, és kérdezz rá, miért nem kaptatok borítékot, és miért nem keresett titeket meg egyetlen népszámláló sem.
Mindenkiről kell kitölteni személyi kérdőívet.
Érdeklőd tudsz ezeken az ingyenes számokon:
06-80-200-014
06-80-200-224
Munkanapokon 8-20, hétvégén 10-18 óra közt.
Értsétek már meg: Ha nem a te hibád, hogy nem számoltak meg, akkor nem kell pánikolni a büntetés miatt.
A népszámlálás -egyébként- a hónap végéig tart, addig bármi történhet.
A gyermek életkora lényegtelen, minden -október 1.-n élő állampolgárt megszámlálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!