A mai napig nem kaptam népszámlálási kérdőívet. Hová menjek, kitől kérjek, hogy ne büntessenek meg?
Mérgemben gondoltam arra is hogy hagyom a francba az egészet,fogok én rohangálni két kisgyerekkel a kérdőív után...de parázok hogy kiderül,és megbüntetnek.Nem tudom bebizonyítani hogy nem volt a postaládámban...
Szomszédok kaptak,de kézbe.Lehet hogy nem dobják postaládába,csak kézbe adják,és ezért nem kaptam mert nem voltam itthon akkor?
Honnan szerezzek?Várjak még?De meddig?Járt így más is?
Mondjuk fél éve van ez a lakcímem,mondhatjuk "friss".De az előző címemen lakóakat is megkérdeztem,és oda sem dobtak be nevemre szóló bármilyen borítékot...
Bezzeg amilyen peches vagyok,ha ez miatt megbüntetnének,az tuti hogy akkor meg megtalálnának...
Ne aggódj! Más is járt már ebben a cipőben! A hónap utolsó napjáig tart a népszámlálás! Azért nem vagy büntethető, ha nem kerestek meg!
A legjobb megoldás tényleg a szomszédnál érdeklődni a kérdező biztos telefonszáma után. Lehet, hogy -valami véletlen folytán- nem is szerepelsz a címlistán, ekkor a számlálóbiztos intézkedik a felvételedről.
Anyuéknál postaládába dobták be, panelba laknak. Pároméknál ahol lakunk, családi ház ott is bedobták postaládába.
Ha neten töltöd ki szólni kell a biztosnak, h oda ne menjek feleslegesen! A borítékon rajta van az elérhetősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!