A netes népszámlálási kérdőíven volt külön véglegesítés gomb?
kitöltöttük, de be lett írva, hogy 4en lakunk a lakásban életvitelszerűen, de csak 3an töltöttük ki neten azzal a lakáskóddal, az egyik lány otthon csinálta meg. el is maradt a dolog és senki sem véglegesítette a netes kérdőívet. így is feldolgozzák?
közben elköltöztünk, üres az a lakás, a biztost nem is láttuk, csak papírt dobott be. most meg vagyunk számolva vagy keressen meg a nőt még gyorsan? mert azt hallottam, hogy büntetés jár a ki nem töltésért.
A véglegesítés gombbal küldöd el a kérdőívet. Addig érvénytelen, nem történik rögzítés.
A véglegesítés után egyébként megjelenik egy dokumentum egy azonosító kóddal, amivel igazolhatod, hogy kitöltötted.
Szóval véglegesíteni kellett volna
Addig nem engedte véglegesíteni, amíg nem egyezett meg a lakáskérdőíven beírtak száma (hányan élnek a lakásban) a személyi kérdőívek számával.
Ha a végén nem kaptál kinyomtatni való kódot, egész biztos, hogy az egészet elrontottátok.
Jól tudod, büntetés jár.
Volt véglegesítő gomb, de én se tudtam véglegesíteni. Annak ellenére, hogy minden adat megegyezett, mégis hibát talált a "rendszer" a kitöltésben. A "csomagon", amit bedobtak/oda adtak rajta volt a számlálóbiztos telefonszáma, amit a többszöri sikertelen NET-es kísérlet után felhívtam és kijött a számlálóbiztos. Ugyanazt írattam vele a papírokra, mint amit a számítógépes kitöltésnél írtam. Érdekes módon ő (a számlálóbiztos) minden további nélkül elfogadta.
Szerintem a KSI egy "határszar" szoftvert használt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!