"Ha így haladsz nem lesz soha családod" Tényleg nem?
Figyelt kérdés
Ezt a keresztanyám mondta. 22 múltam és semmi normálisnak mondható kapcsolatom nem volt. 3 olyan volt akivel mondhatni randiztunk, de nem lett belőle semmi. Mert nem akartam...Szeretnék majd családod, néha vágyom rá hogy legyen mellettem valaki aki szeret, de valahogy mégis eltaszítom a pasikat. Lehet mégsem vagyok még készen arra, hogy barátom legyen? Hiszen már elég idős vagyok ehhez...Igazán ez a gyerek téma gondolkoztatott el, mert családod szeretnék majd és fiatalon, de kompromisszumot kellene kötnöm már?
2011. aug. 21. 22:32
1/7 anonim válasza:
Van még idő, hogy megtaláld a nagy Ő-t.
2011. aug. 21. 22:37
2/7 anonim válasza:
22 évesen azért valóban meglepő, hogy nem voltak még kapcsolataid, de ennek sok jelentősége nincsen azzal kapcsolatban hogy lesz vagy nem lesz családod. Lehet, hogy holnap be köszönt az életedbe a szerelem.
2011. aug. 21. 22:39
3/7 anonim válasza:
Nincs igaza. Csak le akarja vezetni Rajtad a feszültségét, mert "megengeded" neki.
Védd meg Magad!
Talalt egy dolgot, amivel tud bantani.
Ne tudjon!
Mondd meg neki, hogy nem baj.:)
Vagy hogy ez a magánugyed, ne szóljon bele, és foleg ne károgjon, hiszen a rokonod, akkor nem ellened kéne szurkolnia, hanem biztatnia kene, nem? Ez ellensegeskedes, amit ő csinál!
2011. aug. 21. 22:40
4/7 anonim válasza:
hülye gyöpös felfogása van a nénikédnek...
nagyon sokan élnek kapcsolatban gyerek nélkül is, mert az nem úgy működik, hogy van pasim, akkor gyerekem is lesz...
ne foglalkozz ilyen lemaradott hülyékkel, kinevetni való bolond...
2011. aug. 21. 22:44
5/7 anonim válasza:
Ha olyan kapcsolatban horgonyzol le, amely nem 100%-os, az később sok gondot okozhat. Ha nem érzed úgy, hogy egy adott kapcsolatban le tudnád élni benne az életedet, lépj ki belőle, a tapasztalattal is gazdagodsz. És semmiképp se köss kompromisszumot, a lehorgonyzással várd meg az igazit. Biztos megtalálod, ahogy más is. Érezni fogod, ha megtaláltad.
2011. aug. 21. 22:53
6/7 anonim válasza:
Én ugyanígy voltam. 25 évesen mégis megalkudtam kb. 8 hónap erejéig. Sokat tanultam belőle. Utána megismerkedtem azzal a ffival, aki pont nekem való. Boldog házasságban élünk, és tervezzük az első gyereket.
33N
2011. aug. 22. 07:43
7/7 anonim válasza:
22evesen ? :O:O nemar ..semmirol sem vagy lemaradva ..! annyi idosen nekem sem voltak komoly kapcsolataim..25 eves koromban ismerkedtem meg a mostani parommal most 34 vagyok es egyutt elunk a parommal nem vagyunk osszehazasodva es gyerekunk sincs , majd ha jonnie kell jonni fog semmit sem kell eroltetni amugy is szerintem nekem most az eletembe bele sem ferne egy baba ...! Nem az a lenyeg h hamar talalj valakit akivel osszehazasodsz aztan par ev es valtok mert nem szereted igazan ! Nekunk nem kellett sem baba sem eskuvo ahoz , hogy egyutt maradjuk ..Persze most mar tervezgetjuk az eskuvot es nagyon boldog vagyok aztan hogyha valtozni fognak a dolgok akkor majd talan johetne a baba is :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!