Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon durván összevesztem a...

Nagyon durván összevesztem a szüleimmel, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Elmesélem a szituációt:

Anyám valamilyen rendezvényre kellett hogy vigyen néhány üveg szénsavmentes ásványvizet, hideget. Mondta hogy hozzák a boltból. Lementem a SPARba, nem volt behűtve, csak kis üveges ásványvíz, így átmentem a szemközti kisboltba, ahol volt behűtve ugyan, de csak szénsavas. Vittem nekik, erre mondta anyám, hogy ez nem szénsavmentes (mellette húzta a száját). Mondom jó, de csak ez volt behűtve. Erre kezébe veszi, és mondja, hogy "ez neked hideg?!". Mondom, ez volt a leghidegebb, a hűtőből szedtem ki. Aztmondta hogy ez nem elég hideg, és nemigaz hogy a SPARból nem tudtam volna hozni. Közben pedig elég hevesen káromkodott velem, hogy mennyire megbízhatatlan vagyok, meg hogy b*sszam meg hogy ilyen hülye vagyok. Merthogy nem biztos, hogy mindenki szereti azon a rendezvényen a szénsavas ásványvizet.

Erre én nagyon ideges lettem, és azt mondtam, hogy "akinek nem ízlik, az b*ssza meg az anyját, iszik majd szénsavasat, és rohadtul elegem van belőle, hogy mondok valamit te meg sz*rsz rá." És faképnél hagytam az ásványvizekkel.

Szerintetek?

17/F

2011. aug. 27. 15:18
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Én nem csodálkozom azon, hogy így reagáltál azok után, hogy így viselkednek veled. Sztem várd ki, hogy mit fognak holnap-holnapután stb. reagálni, ha találkoznak veled... abból könnyebb nekiindulni, hogy mégis mit kellene tenned. Ha meg nem reagálnak semmit meg tüntetően kerülnek, és te szeretnéd, hogy ez megváltozzon... akkor ha még nem tetted ezt meg, leülsz vepük beszélni... és szépen, higgadtan, választékosan fogalmazva, káromkodás nélkül elmondod, hogy mi a bajod... hogy mindent megteszel, amit kérnek, és soha nem kapsz dicséretet... hogy sosem hisznek neked (ha meg nem adtál rá okot, csak a korod miatt, meg mert te csak egy gyerek vagy, azok mind füllentenek, akkor ezt is tedd hozzá)... hogy veled végeztet el olyan dolgokat, amihez neked semmi közöd, és hogy az a rendezvény fontosabb neki, mint te...

Egyébként meg ha így megy tovább, akkor ahogy betöltöd a 18at, el otthonról, albérletbe vagy koliba!

2011. aug. 27. 16:35
 22/27 A kérdező kommentje:

Anyám felhív telefonon, hogy bevásároltam-e.

Mondom igen.

Aztmondta ötezerért vásároltál, amennyit hagytam?

Mondom nem, kétezerért.

Aztmondja, direkt azért hagyta ott az ötezret, hogy vásároljam le.

Mondom, de nem mindegy, hogy ha a vacsora kifutotta kétezerből, és meg is csinálom?

Válasz: jóvan..hülyegyerek

és lerakta a telefont.

Izomból belevágtam a falba mérgembe, szerintem 1-2 ujjamnak annyi is. Nekem elegem van. És ez majdnem rendszeres. Minden apró kis szarért ez megy!

2011. aug. 27. 16:51
 23/27 A kérdező kommentje:
Sokkal könnyebb lenne öngyilkosnak lenni a francba, legalább mindannyian jól járnánk. Hányszor elgondolkodtam már rajta csak gyáva vagyok megtenni.
2011. aug. 27. 16:54
 24/27 anonim ***** válasza:

Hmm...igazán sajnálom ami veled történik,ugyanez van velem,csak más helyzetek persze,de ugyanígy. :/

Sokszor én is úgy érzem,hogy egyszerűen már elegem van mindenből,ebből a helyzetből,ami teljesen kikészít. :((

De ne hagyd magad,ne gondolj öngyilkosságra. Az nem gyávaság,hogy nem "mered" megtenni,hanem a remény és akarat jele,amit talán nem is tudsz,de még van benned. Ne add fel,én sem teszem! :) Tarts ki!

2011. aug. 27. 17:55
 25/27 anonim ***** válasza:
Szegény gyerek! Anyukád nem normális,idegbeteg! :/
2011. aug. 27. 18:19
 26/27 anonim ***** válasza:
ha komoly ezt mondta anyád, akkor szard le. nehéz, de csak nevesd ki! ez már szégyen, ha valaki a saját gyerekével így bánik. nem tudom hol laksz, de költözz fel egy városba, vállalj fürgediáknál munkát, költözz koliba és haza se menj!
2011. aug. 27. 20:28
 27/27 Quasar07 ***** válasza:
Ez nem durva összeveszés. Lehetne rosszabb is.
2016. febr. 12. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!