Mit csinálnátok a helyemben? Elmondjam neki vagy titkoljam el előle? /Folyt. Lent/
Egy nős férfinak vagyok a szeretője már lassan 4. éve. Tudom, h elítélendő én is elítélem az ilyesmit, de nem bírom vele befejezni, mert sajnos beleszerettem. Ő is érez irántam vmit, de nem akarja elhagyni a feleségét és a gyerekeit és én sem akarom, h elhagyja miattam a családját így szeretők lettünk. Nem vagyok büszke rá, sőt...de már így alakult. És most jön a problémám.... babát várok tőle. Szedek gyógyszert és eddig a 4 év alatt nem is volt semmi ilyesmi gond nem tudom, h történhetett meg ez a gyógyszer mellett, de igen, várandós vagyok, voltam nőgyógyásznál is. Nem tudom mit csináljak?! Elmondjam e egyáltalán a szeretőmnek, h babát várok tőle? Nem tudom mi lenne a helyes. A felesége nem tud rólam és nem is szeretném, ha megtudná, ezért arra gondoltam, h nem mondom el a szeretőmnek, h várandós vagyok tőle csak megszakítok vele minden kapcsolatot, h ne tudja meg, h babát várok. Ha elmondanám neki akkor lehet, h érdekelné a gyereke, hisz mégis csak az övé, de akkor meg kiderül, h szeretők vagyunk és tönkre megy a családja, amit nem akarok!! Ezért gondoltam, h inkább eltitkolom és nem mondom el neki sosem, h van még 1 gyereke. Csak nem tudom, h lehet e ilyet? Joga van a gyerekéhez. Eltitkolhatom előle a gyerekét? Szerintetek mit csináljak? légyszi kíméljetek meg az olyan válaszoktól, h milyen szemét vagyok meg ilyesmi, mert ezzel tisztában vagyok én is, de ezt már nem tudom nem megtörténtté tenni sajnos:(((
Ti elmondanátok neki a helyemben, h babát vártok tőle? vagy eltitkolnátok előle, h az övé a baba? Én most afelé hajlok, h eltitkolom, mert úgy gondolom csak így tudom nem tönkretenni a családját! Nem szeretném, ha elválna!!!! Nem akarom tönkretenni a családját! Szeretném, ha továbbra is velük élne, hisz ő hozzájuk tartozik!! Ők nem tehetnek róla, h beleszerettem:(( Szóval mit csinálhatnék, h a családja ne tudjon továbbra sem rólam? Ha elmondom a babát és tartani akarja a gyerekével a kapcsolatot akkor ez előbb utóbb ki fog derülni:( de ezt nem akarom, h miattam menjen szét a családja!!
Előre is köszönöm azok válaszát, akik normálisan tudnak nekem írni vmi jó tanácsot!!
én 24 éves vagyok a szeretőm pedig 37, szóval már érett lennék 1 gyerekhez csak nem így akartam:(((
tegnap 23:53
nem csak a férfin múlik hogy lesz-e baba, viszont ők nem dönthetnek hogy megtartják-e..ezért nem is látom jogosnak hogy fizessenek, hacsak nem az egyszeri abortusz árát.
kérdező bocs az offért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!