Mit csinálnátok a helyemben? Elmondjam neki vagy titkoljam el előle? /Folyt. Lent/
Egy nős férfinak vagyok a szeretője már lassan 4. éve. Tudom, h elítélendő én is elítélem az ilyesmit, de nem bírom vele befejezni, mert sajnos beleszerettem. Ő is érez irántam vmit, de nem akarja elhagyni a feleségét és a gyerekeit és én sem akarom, h elhagyja miattam a családját így szeretők lettünk. Nem vagyok büszke rá, sőt...de már így alakult. És most jön a problémám.... babát várok tőle. Szedek gyógyszert és eddig a 4 év alatt nem is volt semmi ilyesmi gond nem tudom, h történhetett meg ez a gyógyszer mellett, de igen, várandós vagyok, voltam nőgyógyásznál is. Nem tudom mit csináljak?! Elmondjam e egyáltalán a szeretőmnek, h babát várok tőle? Nem tudom mi lenne a helyes. A felesége nem tud rólam és nem is szeretném, ha megtudná, ezért arra gondoltam, h nem mondom el a szeretőmnek, h várandós vagyok tőle csak megszakítok vele minden kapcsolatot, h ne tudja meg, h babát várok. Ha elmondanám neki akkor lehet, h érdekelné a gyereke, hisz mégis csak az övé, de akkor meg kiderül, h szeretők vagyunk és tönkre megy a családja, amit nem akarok!! Ezért gondoltam, h inkább eltitkolom és nem mondom el neki sosem, h van még 1 gyereke. Csak nem tudom, h lehet e ilyet? Joga van a gyerekéhez. Eltitkolhatom előle a gyerekét? Szerintetek mit csináljak? légyszi kíméljetek meg az olyan válaszoktól, h milyen szemét vagyok meg ilyesmi, mert ezzel tisztában vagyok én is, de ezt már nem tudom nem megtörténtté tenni sajnos:(((
Ti elmondanátok neki a helyemben, h babát vártok tőle? vagy eltitkolnátok előle, h az övé a baba? Én most afelé hajlok, h eltitkolom, mert úgy gondolom csak így tudom nem tönkretenni a családját! Nem szeretném, ha elválna!!!! Nem akarom tönkretenni a családját! Szeretném, ha továbbra is velük élne, hisz ő hozzájuk tartozik!! Ők nem tehetnek róla, h beleszerettem:(( Szóval mit csinálhatnék, h a családja ne tudjon továbbra sem rólam? Ha elmondom a babát és tartani akarja a gyerekével a kapcsolatot akkor ez előbb utóbb ki fog derülni:( de ezt nem akarom, h miattam menjen szét a családja!!
Előre is köszönöm azok válaszát, akik normálisan tudnak nekem írni vmi jó tanácsot!!
én 24 éves vagyok a szeretőm pedig 37, szóval már érett lennék 1 gyerekhez csak nem így akartam:(((
mindenképp mondd el,
egyrészt a gyereknek is joga van tudni ki az apja, az apjának is hogy van még egy gyereke + előbb utóbb úgy is kiderülne..
ráadásul így a gyereked lehetséges családját teszed tönkre...ha a pasi szeretőt tart akkor a feleségét már rég nem szereti, ha miattad elválnak is nyilván lesz kapcsolata a gyerekeivel (hacsak nem egy pitsa a felesége) és így végre ti is boldogok lehettek együtt...
"A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:35"
Még mindig jobb, mintha egy fattyút szülne meg és egyedül marad vele!!
Lehet gratulálni. Nem ő lenne az egyetlen, aki elvetetné a házasságon kívül fogant gyerekét.
Sajnos jó döntés nincs :( én a helyedben elmondanám a dolgot,de előtte neked kell eldöntened.
egyébként elítélni nincs joga snekinek sem,mert senki nem tudhatja hogy mit érzel,hogy benned és benne mi játszik le.persze nem tisztességes,de soha nem bántanák ezért senkit!egyébként ha gondolod írhatsz nekem privát levelet is,és őszintén kívánom hogy rendbe jöjjön minden!ez a szerelem szörnyű:(
igen ezt magamnak okoztam és én is elítélem az ilyesmit mégis belementem:(((
dolgozom, úgyh kapnék gyedet
gyerektartást nem kérnék tőle, nem akart tőlem gyereket így nem is várom el tőle, h fizessen
igen szeretném megtartani a babát, nem szeretném megölni a gyerekem, megtartom azt már eldöntöttem
nem 1 városban lakunk szerencsére így el tudnám titkolni
az én nevem kapná a baba
annyira rossz:((( olyan hülye szitut csináltam magamnak:(((
nem akarom, h elvegyen feleségül én azt szeretném, ha a családjával maradna !!! ő hozzájuk tartozik nem hozzám!!
köszönöm szépen a többiek válaszait is!!!
még átolvasom párszor, amiket írtatok sztem még holnap meg utána is
köszönöm szépen még 1szer!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!