Mit csinálnátok a helyemben? Elmondjam neki vagy titkoljam el előle? /Folyt. Lent/
Egy nős férfinak vagyok a szeretője már lassan 4. éve. Tudom, h elítélendő én is elítélem az ilyesmit, de nem bírom vele befejezni, mert sajnos beleszerettem. Ő is érez irántam vmit, de nem akarja elhagyni a feleségét és a gyerekeit és én sem akarom, h elhagyja miattam a családját így szeretők lettünk. Nem vagyok büszke rá, sőt...de már így alakult. És most jön a problémám.... babát várok tőle. Szedek gyógyszert és eddig a 4 év alatt nem is volt semmi ilyesmi gond nem tudom, h történhetett meg ez a gyógyszer mellett, de igen, várandós vagyok, voltam nőgyógyásznál is. Nem tudom mit csináljak?! Elmondjam e egyáltalán a szeretőmnek, h babát várok tőle? Nem tudom mi lenne a helyes. A felesége nem tud rólam és nem is szeretném, ha megtudná, ezért arra gondoltam, h nem mondom el a szeretőmnek, h várandós vagyok tőle csak megszakítok vele minden kapcsolatot, h ne tudja meg, h babát várok. Ha elmondanám neki akkor lehet, h érdekelné a gyereke, hisz mégis csak az övé, de akkor meg kiderül, h szeretők vagyunk és tönkre megy a családja, amit nem akarok!! Ezért gondoltam, h inkább eltitkolom és nem mondom el neki sosem, h van még 1 gyereke. Csak nem tudom, h lehet e ilyet? Joga van a gyerekéhez. Eltitkolhatom előle a gyerekét? Szerintetek mit csináljak? légyszi kíméljetek meg az olyan válaszoktól, h milyen szemét vagyok meg ilyesmi, mert ezzel tisztában vagyok én is, de ezt már nem tudom nem megtörténtté tenni sajnos:(((
Ti elmondanátok neki a helyemben, h babát vártok tőle? vagy eltitkolnátok előle, h az övé a baba? Én most afelé hajlok, h eltitkolom, mert úgy gondolom csak így tudom nem tönkretenni a családját! Nem szeretném, ha elválna!!!! Nem akarom tönkretenni a családját! Szeretném, ha továbbra is velük élne, hisz ő hozzájuk tartozik!! Ők nem tehetnek róla, h beleszerettem:(( Szóval mit csinálhatnék, h a családja ne tudjon továbbra sem rólam? Ha elmondom a babát és tartani akarja a gyerekével a kapcsolatot akkor ez előbb utóbb ki fog derülni:( de ezt nem akarom, h miattam menjen szét a családja!!
Előre is köszönöm azok válaszát, akik normálisan tudnak nekem írni vmi jó tanácsot!!
én 24 éves vagyok a szeretőm pedig 37, szóval már érett lennék 1 gyerekhez csak nem így akartam:(((
Semmi sem garantálja, hogy a most boldog, egymást szerető párok is együtt fognak megöregedni. Az én édesanyám fiatalon maradt özvegyen, semmi segítség nélkül kitaníttatott bennünket az öcsémmel.
Kérdező: sok boldogságot a kis élettel, akit a szívedben és a szíved alatt hordasz! Én mondjuk elmondanám a pasinak, joga van tudni. Mondjuk tény, sose kezdenék viszonyt nős pasival, de a babához sok boldogságot kívánok!
ne azért vetesse el mert nem lesz apja, vagy mert fatyú, hanem mert nem a gyereknek akar jót, hanem a pasija feleségének a gyerekének...ha már most nem érdekli a gyereke, plusz fel se merné vállalni az apja előtt, akkor minek neki egyáltalán..plusz ez az egyetlen mód ahogy nem derülne ki soha, mert ha megszüli a gyerek kérdezősködni fog...és nem csak tőle..
meg én úgy látom nem akarod te azt a gyereket, úgy vettem észre csak púp a nyakadon...de ha nem akkor persze tartsd meg nyugodtan, nem az én döntésem...csak mondom hogy nem szép eltitkolni egy gyereket, az olyan mintha szégyellnéd, és az meg milyen már hogy valaki szégyenli a saját kölkét..
te mit éreznél ha nem mondanák el hogy van egy gyereked?..
tudom mivel nő vagy ebbe nehéz belegondolni...de pl amnéziás vagy és nem mondják el és soha többet nem tudhatod meg...ugye szar érzés lenne?
En nem itellek el! Annak ellenere, hogy en sem kezdenek soha nos ferfival!
De ami tortent meg tortent es ennek ellenere amit tettel nagyon tetszik a hozza allasod a dolgokhoz, marmint latom az irasaidban mennyire tisztaban vagy a tetteidel es hihetetlenul onzetlen vagy! Ami a "fiatal szereto" holgyekre nem tul jellemzo!
Tehat en csak kivanom neked, hogy a legjobban alakujanak a dolgaid, barmennyire is nehez lesz mert lesznek nehez pillanataid az biztos ne feledd minden okkal van!
Legy nagyon boldog a babaddal egyutt, es ha apa nelkul is no fel, nem kell utalnia teged majd ahogy tobben is irtak! Neveles kerdesse! Szeresd nagyon nagyon ketto helyett is es meg lesz az eredmenye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!