Mit csinálnátok a helyemben? Elmondjam neki vagy titkoljam el előle? /Folyt. Lent/
Egy nős férfinak vagyok a szeretője már lassan 4. éve. Tudom, h elítélendő én is elítélem az ilyesmit, de nem bírom vele befejezni, mert sajnos beleszerettem. Ő is érez irántam vmit, de nem akarja elhagyni a feleségét és a gyerekeit és én sem akarom, h elhagyja miattam a családját így szeretők lettünk. Nem vagyok büszke rá, sőt...de már így alakult. És most jön a problémám.... babát várok tőle. Szedek gyógyszert és eddig a 4 év alatt nem is volt semmi ilyesmi gond nem tudom, h történhetett meg ez a gyógyszer mellett, de igen, várandós vagyok, voltam nőgyógyásznál is. Nem tudom mit csináljak?! Elmondjam e egyáltalán a szeretőmnek, h babát várok tőle? Nem tudom mi lenne a helyes. A felesége nem tud rólam és nem is szeretném, ha megtudná, ezért arra gondoltam, h nem mondom el a szeretőmnek, h várandós vagyok tőle csak megszakítok vele minden kapcsolatot, h ne tudja meg, h babát várok. Ha elmondanám neki akkor lehet, h érdekelné a gyereke, hisz mégis csak az övé, de akkor meg kiderül, h szeretők vagyunk és tönkre megy a családja, amit nem akarok!! Ezért gondoltam, h inkább eltitkolom és nem mondom el neki sosem, h van még 1 gyereke. Csak nem tudom, h lehet e ilyet? Joga van a gyerekéhez. Eltitkolhatom előle a gyerekét? Szerintetek mit csináljak? légyszi kíméljetek meg az olyan válaszoktól, h milyen szemét vagyok meg ilyesmi, mert ezzel tisztában vagyok én is, de ezt már nem tudom nem megtörténtté tenni sajnos:(((
Ti elmondanátok neki a helyemben, h babát vártok tőle? vagy eltitkolnátok előle, h az övé a baba? Én most afelé hajlok, h eltitkolom, mert úgy gondolom csak így tudom nem tönkretenni a családját! Nem szeretném, ha elválna!!!! Nem akarom tönkretenni a családját! Szeretném, ha továbbra is velük élne, hisz ő hozzájuk tartozik!! Ők nem tehetnek róla, h beleszerettem:(( Szóval mit csinálhatnék, h a családja ne tudjon továbbra sem rólam? Ha elmondom a babát és tartani akarja a gyerekével a kapcsolatot akkor ez előbb utóbb ki fog derülni:( de ezt nem akarom, h miattam menjen szét a családja!!
Előre is köszönöm azok válaszát, akik normálisan tudnak nekem írni vmi jó tanácsot!!
én 24 éves vagyok a szeretőm pedig 37, szóval már érett lennék 1 gyerekhez csak nem így akartam:(((
Nem értek egyet az első válaszolóval. Titokban a szerencsétlen feleség háta mögött?
Nehéz helyzet, de SZERINTEM a legjobb megoldás az lenne, hogy kész helyzet elé állítanád. Először eldöntöd TE akarod-e. Ha nem, akkor megoldódik a gond (azaz megölöd), ha akarod, megtartod. Második lépésként megkérdezed vállalja-e a gyereket. Ha nem, én a helyedben megmondanám, hogy rendben, akkor szépen távozzon az életedből, többet ne keressen. Hidd el jobb az ilyet tisztázni, nincs rosszabb, az ilyen „félig az apja vagyok, pár havonta beugrom”-típusnál. Ha vállalja, akkor viszont kötelességetek a feleségnek is szólni. Egyszerűen undorító, amit tettetek, ennyire ne legyetek gerinctelenek.
Szörnyű helyzetben vagy, amit magad okoztál, és elítélem, de kívánom, hogy hozd ki belőle a legjobbat, és próbálj meg boldog lenni a gyerkőccel akármilyenek a körülmények.
eleve nem lennék a helyedben, mert nem kefélnék egy nős pasival
amúgy elmondom mi lesz
1 verzió: szakítasz vele, majd egyedülálló anyaként gyesből tengeted az életed (esetleg gyedből, ha most dolgozol, bár van egy gyanúm, hogy nem) és a gyereked 4-5 éves korától kb naponta meg fogja kérdezni, hogy neki miért nincs apukája, majd tini korában, amikor rájön az igazságra meggyűlöl téged
2 verzió: elmondod, megvádol, hogy nem az övé a gyerek, majd azzal, hogy direkt lettél terhes és közli, hogy fizeti az abortuszt...és elhagy téged, esetleg pár pofont hagy neked - a gyerektartást kivasalod belőle te is és a leendő volt feleség is
Először is döntsd el, hogy egyáltalán meg akarod-e tartani a babát. Ha nem akkor jobb ha nem tudja minek? Hogy belebonyolítson?
Ha megtartod mondd el neki elvégre a gyereknek apa is kell már ha apának lehet az ilyen palit nevezni aki 4 éve a felesége és a gyerekei arcába hazudik. És talán a tiédbe is mert ugye legyünk őszinték: az ilyen alak nem a gerincességéről híres, talán nem is te vagy az egyetlen akivel a szerencsétlen nejét csalja.
És persze joga van tudni róla mert ha a baba meglesz az már az övé is.
A gyereknek név kell ahhoz meg egy apa aki vállalja. Vagy adsz egy kamunevet amihez nem kell személyesen megjelennie senkinek.
És mit mondasz a gyereknek ha felnő ki az apja? Az a szitu necces lesz.
Aztán meg honnan tudod hogy tényleg el tudod titkolni? Elköltözöl feladod az állásod?
Összefuttok, meglátja, valaki visszamondja stb.
Hát ha megtartod mondd el neki de ragaszkodj a saját elképzeléseidhez ami a gyerek nevét, neveltetését stb. érinti.
Na és ha megtudja a neje? Hát igazán szép hogy nem akarsz a fészkükbe tojni /habár ezt már megtetted akár tudja akár nem a feleség/ de melyik családnak kell egy ilyen...
Talán a felesége ha megtudja beborul biztos, de ha kivágja még lesz esélye egy normális társat találnia. Ha te lelépsz jön az utódod az ilyen nem állja meg. A pasi természetesen pánikba esik majd a kölyöktől és talán neki is jobb lesz ha kiléptek az életéből de ha bevállal hát még véletletnül se jöjj vele össze. Előbb utóbb te is a feleség sorsára jutsz.
A családját már akkor feldúltad, mikor viszonyt kezdtél vele. Előbb utóbb úgyis minden kiderül. A gyereket neked mindenképpen el kellene modnanod, a szeretődnek meg rólad kellene beszámolnia a feleségének...
További hazugságok csak tovább rontják a helyzetet, sajnálom, hogy ilyen szituációba keveredtél!
"Nem akarom tönkretenni a családját!"
Hát ne tedd!!!!
Ahogy így felvázoltad, felmerült bennem, miért nem veteted el a babát? Sajnos ő nem tehet arról, hogy az édesanyja belerondított egy kapcsolatba és ő ezért létezik. ez a baba mindig erre a szemét húzásodra fog emlékeztetni. Már elb@sztad a babád életét, szívtelenül hangzik, de nem kéne megszületnie. Szívtelenül, ahogy te is és szeretőd is cselekedtetek. Ne haragudj, hogy ilyen keményen fogalmaztam. Ha lehet, vetesd el a babát. Szakíts meg minden kapcsolatot a barátoddal, akinek családja van és kezdj egy új, tisztább életet.
Igen nem borította fel miattam a házasságát, de nem is akarom, h felborítsa...nem is attól félek, h ő akarna válni, hanem, hogy a felesége, ha ezt megtudja:( ezért nem szeretném, ha ez kiderülne!! Nem szeretném, h ide dobja nekem a férjét, nem akarom, h miattam menjen szét 1 család!!:(
igen, lehet, h meg sem marad a baba még nem lehet tudni, még picike...
köszönöm szépen a többiek válaszát is!!! nagyon aranyosak vagytok!!! köszönöm, h ilyen normálisan válaszoltataok pedig megérdemelném, h jól kiosszatok!! olyan rendesek vagytok!!! köszönöm még 1szer, h normális válaszokat írtatok!!
Vallalnad, hogy edesapa nelkul noljon fel a gyermeked, azert, hogy egy masik csalad ne menjen tonkre?
Az oke, hogy hozzunk aldozatokat, de a meg nem szuletett gyereked neveben ne hozz aldozatokat. Ha nem tudsz neki biztositani MINDENT, amit minden epkezlab embernek biztositania kellene az utodjanak, akkor legyszives NE vallald a babat.
Elsosorban beszelj a pasival, hogy o mit szol hozza. Mondjuk nem veletlen szerintem hogy teherbe estel (gyogyszer mellett is), a termeszetnek nagyon furcsa trukkjei vannak, mikor meg akar minket tanitani valamilyen leckere. Nem eleg, hogy 4 evig huztatok a titkos romancot, meg tetezik a baj azzal, hogy allapotos vagy tole.
Nem gonoszkodni akarok! csak lasd a helyzet intrikajat.
Az eltitkolassal csak hibat kovetnel el. Kicsesznel a pasival, mert nem tudna meg, hogy van egy gyermeke, kicsesznel a gyerekkel, mert nem ismerhetne az apjat... mindezt miert is??? azert hogy a TE kis lelkiismereted megnyugodjon es elmondhasd, hogy "en nem tettem tonkre" a masik csaladot?
Hat kisanyam rossz hirem van, tessek ket par golyot noveszteni (ertsd legyel tokos) es nezz szembe a tetteid kovetkezmenyeivel.
Barhogy is dontesz, jol gondold meg, ha szukseges meditalj. Vannak a neten irasok, "hogyan hozzunk jo donteseket" stb, ilyeneket olvass, hogy biztos legyel a dontesben, mert ha egyszer meghozod, nincs visszaut.
Akarhogy legyen, Minden Jot! :)
Kedves "A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:31!"
Kezdjen egy tisztább életet azzal, hogy megöli a gyerekét? Ez az! Hozzuk helyre egy hibánkat egy még nagyobbal. Gratulálok!
Itt nincs jó döntés sajnos, sem a babára, sem a férjre vagy rád nézve. MOndd el neki, majd ő eldönti hogy el akarja-e mondani az egészet a családjának, hiszen az ő dolga a családja, mindenesetre nem irigylem a lelkiismeretét, mert vagy titkolt apja lesz egy gyereknek vagy pedig talán a feleségét egy életre elveszíti, amit láthatóan nem akart, hiszen csak szeretőt tartott, válni nem vált. Ez azt jelenti amit már valaki előttem leírt. Sajnos még azt is kinézem hogy abortuszt javasol, készülj fel erre is. Mert egy szerető a kis feleség mellett még elsinkófálható, takargatható dolog, de egy kisbaba már keményebb ügy, lelkiismeretileg meg pláne. Vagy azt mondja hogy oké ad tartásdíjt de cserébe tartsd a szád és ne keresd többet. Sajnos benne vannak a pakliban.
Arra elég mozifilmesen kicsi az esély hogy veletek alapít új családot, ezért én a kicsit sajnálom legjobban, hiszen az ő számára nem születik jó döntés, se így, se úgy :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!