Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok a helyemben?...

Mit csinálnátok a helyemben? Elmondjam neki vagy titkoljam el előle? /Folyt. Lent/

Figyelt kérdés

Egy nős férfinak vagyok a szeretője már lassan 4. éve. Tudom, h elítélendő én is elítélem az ilyesmit, de nem bírom vele befejezni, mert sajnos beleszerettem. Ő is érez irántam vmit, de nem akarja elhagyni a feleségét és a gyerekeit és én sem akarom, h elhagyja miattam a családját így szeretők lettünk. Nem vagyok büszke rá, sőt...de már így alakult. És most jön a problémám.... babát várok tőle. Szedek gyógyszert és eddig a 4 év alatt nem is volt semmi ilyesmi gond nem tudom, h történhetett meg ez a gyógyszer mellett, de igen, várandós vagyok, voltam nőgyógyásznál is. Nem tudom mit csináljak?! Elmondjam e egyáltalán a szeretőmnek, h babát várok tőle? Nem tudom mi lenne a helyes. A felesége nem tud rólam és nem is szeretném, ha megtudná, ezért arra gondoltam, h nem mondom el a szeretőmnek, h várandós vagyok tőle csak megszakítok vele minden kapcsolatot, h ne tudja meg, h babát várok. Ha elmondanám neki akkor lehet, h érdekelné a gyereke, hisz mégis csak az övé, de akkor meg kiderül, h szeretők vagyunk és tönkre megy a családja, amit nem akarok!! Ezért gondoltam, h inkább eltitkolom és nem mondom el neki sosem, h van még 1 gyereke. Csak nem tudom, h lehet e ilyet? Joga van a gyerekéhez. Eltitkolhatom előle a gyerekét? Szerintetek mit csináljak? légyszi kíméljetek meg az olyan válaszoktól, h milyen szemét vagyok meg ilyesmi, mert ezzel tisztában vagyok én is, de ezt már nem tudom nem megtörténtté tenni sajnos:(((

Ti elmondanátok neki a helyemben, h babát vártok tőle? vagy eltitkolnátok előle, h az övé a baba? Én most afelé hajlok, h eltitkolom, mert úgy gondolom csak így tudom nem tönkretenni a családját! Nem szeretném, ha elválna!!!! Nem akarom tönkretenni a családját! Szeretném, ha továbbra is velük élne, hisz ő hozzájuk tartozik!! Ők nem tehetnek róla, h beleszerettem:(( Szóval mit csinálhatnék, h a családja ne tudjon továbbra sem rólam? Ha elmondom a babát és tartani akarja a gyerekével a kapcsolatot akkor ez előbb utóbb ki fog derülni:( de ezt nem akarom, h miattam menjen szét a családja!!

Előre is köszönöm azok válaszát, akik normálisan tudnak nekem írni vmi jó tanácsot!!

én 24 éves vagyok a szeretőm pedig 37, szóval már érett lennék 1 gyerekhez csak nem így akartam:(((

2011. aug. 27. 00:14
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
12%
nem értek egyet hogy vállaljon gyerektartást, mert tényleg nem akarta a gyereket, és úgy tudta védekezel... ha ő úgy dönt fizet, akkor jó, de ne kényszerítsd, és egy kapcsolatot 3. személy nem tud tönkretenni, mert a házassághoz csak és kizárólag 2 ember kell...ha tönkremegy ketten voltak hibásak...tudod, aki nem akar elcsábulni, azt nem lehet csábítani, és tényleg mondd el neki, belőle is van a gyerek, nem csak belőled...elég kiszúrás hogy a férfiaknak nincs joguk gyerekhez...igaz hogy nem ők szenvednek vele 9 hónapig, és ezért kevesebb joguk is van hozzá, de csak kevesebb, és nem nulla, hogy még csak ne is tudja
2011. aug. 27. 15:24
 52/61 anonim ***** válasza:

A családját már akkor tönkre tetted, amikor a szeretőjévé vált.

Szerintem ilyen esetben nincs helyes megoldás.

Ha elveteted a gyereket, lehet később megbánod.

Ám ha megtartod, bármely körülmény mellett, némi rosszat úgy is kapni fog a gyerek.

2011. aug. 27. 18:08
 53/61 anonim ***** válasza:

15:24-es: a lány is úgy tudta, hogy védekezik. Védekezés mellett is benne van a pakliban a gyerek. Miért csak a nő szívjon, ha nem hatott a fogamzásgátló?

Bármit csinálunk is, fogamzásgátlás mellett is teherbe lehet esni, ha a pasi bedugta a micsodáját, akkor vállalja csak a következményeket is, anyagilag is.

2011. aug. 27. 22:42
 54/61 anonim ***** válasza:
Utolsónak igaza van. A férfi nem akart gyereket, ezért már ne is vállalja ha mégis bekövetkezik? Neki is tudnia kell, a védekezés sosem lesz száz százalék, ha szeretőt tartott és hát bekövetkezett a kevés százalék, legyen férfi akkor is, vállalja amit tett, különben egy nyomorult kis féreg lesz. Már maga a megcsalás is gázos, de azt még tetézné ha most csak széttárná a karját hogy jah bocs nem fizetek mert én nem akartam a gyereket.................
2011. aug. 27. 22:48
 55/61 anonim ***** válasza:

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:42

azért mert ha nem akarja a nevelési költségeket vállalni a nő, akkor menjen abortuszra, amit a pasi fizet, vagy adja örökbe, én is nő vagyok, de úgy gondolom, szemétség olyat lehúzni aki nem akart gyereket, de semmit nem tehet azellen hogy ne legyen, és ne gyertek a gumival, mert az még szerintem nő szerint is sz*r megoldás...

2011. aug. 27. 23:34
 56/61 anonim ***** válasza:
Nem akart gyereket, de attól még megtörtént, mert bedugta. Ezen nincs mit nem értened, felelősséget vállalt, a szex felelősségteljes dolog, már a tizenéves kiskamaszoknak is ezt tanítják, nehogy már egy felnőtt férfi (meg mint a példa mutatja nő sem) ne értse...........................................
2011. aug. 27. 23:39
 57/61 anonim ***** válasza:

akkor aki nem akar gyereket, vagy egésségügyi okokból nem lehet neki, az ne sexeljen, mert becsúszhat, és mi van ha a párja (akár férfi is) meg akarja majd tartani?

ebben nincs semmi logika. igen egy megoldás sem 100% de akkor szüljön mindenki 10 gyereket mint kissebbségék? vagy legalábbis legyen benne az is a pakliban? szerintem nem...létezik abortusz ha nem akar költségeket, vagy mivel ő a nő, ha nem akar kölköt tartóztassa meg ő magát, ha később nem vállalna el egy abortuszt.

2011. aug. 27. 23:44
 58/61 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Húú jó sok válasz érkezett nem is gondoltam, h ilyen sok választ fogok kapni! Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszát! Nagyon rendesek vagytok!! Köszönöm!

Még olvasgatom a válaszokat és gondolkozom mi tévő legyek. Köszönöm szépen a sok tanácsot!

Megtartom a babát az biztos. Azt az egyet már eldöntöttem.

Oké megírom, hogy elmondtam e a szeretőmnek és azt is, h ha elmondtam mit reagált.

Nem csak a szeretőm tudta úgy, h védekezünk! Én sem gondoltam, h be fog csúszni a gyógyszer mellett a baba! Tudom, h nincs 100 %-os védelem, de nem gondoltam, h be fog csúszni a baba! gumit sajnos nem használtunk:(

Még 1szer köszönöm szépen mindenkinek a sok tanácsot, segítséget!!

2011. aug. 27. 23:51
 59/61 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló jó hogy nem pasinak született, tipikusan az lenne aki dugna, dugna, aztán ha jönne a gyerek, lécelne.
2011. aug. 27. 23:53
 60/61 anonim ***** válasza:

23:34 szerinted az abortusz és az örökbeadás ennyire kis semmiség?

Fura, mindig megrökönyödöm, amikor olyan nővel találom magam szembe, akiben nincs gondoskodó ösztön. Pl. egy ismerős lánynak éhen halt a papagája. Nagyon szép kislány volt, imádtam gyerekkorában, mindig babáztam vele, de azóta nem látom szépnek. Valahogy már nem látom benne a nőt, pedig már elég érett tinédzser.

És nem vagyok egy ősanya-típus, nem is akarok gyereket, idegesítenek...De a gondoskodó ösztön bennem van.

Ezért nem látom olyan kis semmiségnek egy gyerek elvetetését vagy odadobását másnak.

2011. aug. 27. 23:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!