Reggel láttam a szüleimet szexelni. Ez nekem nagy traumát okozott. Már soha többet nem tudok úgy tekinteni a szüleimre. Egyszerűen undorodom tőlük. Mit tegyek?
Igen fiatal vagy még ha ez ekkora csapás.
elfelejteni nem fogod, de ha nem direkt ezzel foglalkozol, nem erre gondolsz úgy hamarabb túlteszed magad. Másik az, hogy szólj magadra, hogy oké még nem értem ezt, egyelőre undorítónak találom, dehát márpedig ez van, ez az élet rendje, és örüljek, hogy a szüleim szeretik egymást és engedm, és ha belegondolok ez nem is baj, sőt.
Nehogy már ezért a szereteted irántuk kérdőre vond !!!!
Most lehet így gondolkodsz, egyelőre annyit tudsz tenni, hogy ne gondolj rá, fogadd el, és higgy nekünk, hogy nem fogsz erről a dologról mindig így gondolkodni. Ez egy természetes dolog.
Amúgy megkérheted őket, hogy vegyenek egy sötétítő függönyt arra az ablakra, mert hát egyszer egy pillanatra így jártál. Lehet nem is kell mondd, veszik az adást, csak annyit, hogy kellene egy függöny oda.
No mostmár gondolkozz máson ;-)
pedig szexelni jó dolog!
te is igy lettél, te is fogod csinálni
és élvezni is fogod ha most nem hiteted el magaddal hogy mekkora szörnyűség történt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!