Reggel láttam a szüleimet szexelni. Ez nekem nagy traumát okozott. Már soha többet nem tudok úgy tekinteni a szüleimre. Egyszerűen undorodom tőlük. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2011. aug. 26. 16:32
31/64 A kérdező kommentje:
istenem. leírom részletesen. Reggel felkeltem, kimentem a fürdőbe. Eddig nem néztem sehova, csak a fürdő irányába. Mosakodtam a hajamat megcsináltam stb... utána kimentem a folyosóra és ránéztem az órára, és ott volt az ajtó mellett az óra és történetesen láttam amit láttam...
2011. aug. 26. 16:57
32/64 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2011. aug. 26. 16:58
33/64 anonim válasza:
Ha boldog házasságban élnek, nincsenek nagyobb veszekedések köztük, csak nem gondoltad, hogy soha egymáshoz sem érnek.
34/64 anonim válasza:
nem értem. most a csukott ajtón keresztül láttál be vagy az elhúzott függönyön keresztül? Lézerszemed van?
35/64 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy egyszer Te is fogod azt csinálni valakivel, amit ők, és akkor megérted őket!
36/64 A kérdező kommentje:
nálunk olyan függönyök vannak, amik nem takarnak sokat... Egyébként de ahogy ott csinálják, elment az életkedvem is...
2011. aug. 26. 17:13
37/64 anonim válasza:
én sem értem azt mondtad,hogy az ablakon láttál be,most meg azt,hogy az órára néztél,ami az ajtó melett van,de azelőtt meg azt,hogy az ajtó be volt zárva.ez nagyon olyan mint ha hazudnál.
38/64 anonim válasza:
Gondolom neked még nincs senkid.De majd ha lesz akkor neked is természetes dolog lesz.Abba kellene belegondolni hogy egyszer te is fogod csinálni.És akkor magadtól is undorodni fogsz?
39/64 A kérdező kommentje:
Az órára néztem, de nagyon közel van az ajtóhoz, tehát be lehet látni a szobába is. De ahogy apa ott csinálja anyámat... Miért hazudnék? azt hiszed hogy ez nekem olyan hű de vicces? Hajnalban aludtam el, mert rossz alvó vagyok. Délután próbáltam aludni, de csak az a képkocka járt a fejembe, az az 1 másodperc amit ott láttam.
2011. aug. 26. 17:30
40/64 anonim válasza:
én értem,hogy az óra közel van az ajtóhoz,de azt írtad,hogy ajtó be volt csukva,és te az ablakon láttál be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!