Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Reggel láttam a szüleimet...

Reggel láttam a szüleimet szexelni. Ez nekem nagy traumát okozott. Már soha többet nem tudok úgy tekinteni a szüleimre. Egyszerűen undorodom tőlük. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. aug. 26. 16:32
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
84%

Miért, szerinted te hogy "készültél"?:D

Amúgy én meg a fateromra és a csajára nyitottam rá egyszer szex közben, a problémám csak annyi volt, hogy addig nem tudtam a nőről (mármint úgy tudtam, apám ismerőse). Ez ráadásul pont a 11. szülinapomon történt, úgyhogy fasza volt.:D Mégsem rokkantam bele.

2011. aug. 26. 20:16
 52/64 A kérdező kommentje:
Az utolsó előttinek üzenem, hogy az ajtóban lévő ablakon láttam be. üveges ajtó. keresek képet... [link] ilyesmi, csak az üvegeken teljesen át lehet látni, és egy vékonyka függöny nem takar semmit. ilyesmi: [link]
2011. aug. 26. 20:43
 53/64 anonim ***** válasza:
70%

Te még nagyon gyerek lehetsz,ha ilyesmi ennyire ki akasztót,ha persze igaz...

Bocs.

2011. aug. 26. 21:02
 54/64 anonim válasza:
34%
Miért nem szálltál be a buliba? XD XD XD
2011. aug. 26. 21:06
 55/64 anonim ***** válasza:
87%

Kb 8 éves voltam, mikor anyukámat láttam az aktuális pasijával az ablakon keresztül. A mai napig emlékszem rá, most 29 vagyok. Akkor azt hittem összedől a világ, olyan gusztustalannak tűnt. Már tudom, hogy milyen, azóta elnézőbb vagyok anyuval. :)

Van egy gyermekem nekem is, remélem ilyenben neki nem lesz része! Mert igen, írhatja mindenki, hogy a kérdező h.lye, meg hogy őt sem a gólya hozza, de igen is, pofán tudja csapni az embert az ilyen "émény". Ne izgulj, túl fogod tenni magad rajta, a lényeg az, hogy ne agyalj sokat ezen. Próbáld meg azzal nyugtatni magad, hogy milyen szerencsés vagy, hogy ennyire szeretik egymást, és nem mindegyikük egy mást. Érted? Szerencsés vagy, hogy a szüleid között még mindig ég a tűz. Sok fiatal kapcsolata nem működik olyan szépen, mint ezek szerint a szüleidé. Tapasztalatból írom.Nincs is jobb egy kiadós "jó reggelt szexnél". :)

Fel a fejjel és ne lásd most ebben a világ végét!

2011. aug. 26. 21:31
 56/64 A kérdező kommentje:
Hű, köszönöm. De nem tudok mit csinálni, csak ez a kép lebeg a szemem előtt....:(
2011. aug. 26. 23:06
 57/64 anonim ***** válasza:
88%

Én 4 éves voltam, amikor rányitottam a szüleimre, de szintén a mai napig emlékszem rá. Sőt mivel kicsi volt a lakásunk gyakran hallottam is őket esténként, ami akkor rettenetesen zavart. Persze még 4 évesen nem tudtam, hogy mi történt, de később "ráébredtem" és hát én sem lettem túl boldog tőle. Viszont az én szüleim nagyon sokat balhéztak és nekem úgy élt a fejemben akkoriban, hogy apám akkor is bántja anyát. Mint utólag kiderült valamit megérezhettem, mert anya minden ilyen alkalommal sírt annyira gyűlölte apámat, de nem mert neki nemet mondani, mert félt tőle. Aztán elváltak szépen és anyának azóta van egy új kapcsolata, amiben ezerszer boldogabb. Most már ott tartunk, hogy nyíltan tudunk beszélni a szexuális életünkről egymással és érdekes módon sokkal természetesebbnek élem meg azt is, hogy ő is szexel.:) Azért a mai napig emlékszem a képre 4 éves koromból, de egyszerűen nem gondolok rá, mivel anya a világon mindent megtett értünk és akkor hozták össze a hugomat is.:D

Annak aki szerint csak a csúnya emberek nem szexelnek, elmondanám, hogy én sem vagyok csúnya mégis 20 éves koromig szűz voltam, mert egyszerűen nem találtam olyan embert, aki szívesen együtt lettem volna. Egy tizenéves még nem érett a szexre bármennyire is bizonygatják, de általában a kamaszfiúk sztorijainak nagyobb a füstje, mint a lángja, pedig lehet, csak 2 percig bírják az ágyban.:)

2011. aug. 27. 08:45
 58/64 anonim ***** válasza:
69%

13 évesen anno elmentem sétálni, és egy fickó leszólított az autójából, és megkérdezte akarok-e vele közösülni, miközben .... dörgölgette. Mondjuk azt hitte idősebb vagyok, mert mikor megmondtam a koromat elviharzott. Soha nem hevertem ki, mind a mai napig rosszul leszek ha valaki előttem beszél a sexről. Úgyhogy örülj, hogy nem ilyen formában találkoztál először a dologgal.

Amúgy beszéld meg a szüleiddel, ők biztos megértik :) A biológia az biológia, de nyugi az ért nem olyan gusztustalan. Csak megfelelő helyen megfelelő időben kell lenni hozzá :)

2011. aug. 27. 13:36
 59/64 anonim ***** válasza:
78%

Már értem.

A lényeg: a szex ugyanúgy hozzátartozik az élethez, mint pl. a kakilás. Mégsem utálsz meg valakit, mert láttad sz@rni, igaz? Nem kell ekkora feneket keríteni a dolognak, ez van és kész.

Tudom, hogy nagyon zavaró és degradáló látni ilyen helyzetben őket, de nem vagy te már pólyás, lépj túl a dolgon. Hidd el nekem, ezerszer rosszabb, ha a szüleid nyitnak rád.

Majd túlleszel rajta, hiszen óriási butaság, hogy azért nem szereted őket, mert nem besavanyodott, rossz kapcsolatba bekövült sótlan alakok, hanem igenis élvezik, hogy élnek, és ott vannak egymásnak. Ha idősebb leszel rájössz, hogy ezt inkább értékelni kell:)

És nézd azt az oldalát, hogy ha nem szexelnének, akkor sokkal több lenne otthon a feszültség, és előbb utóbb felbukkanna egy harmadik fél is. Ugye az nem lenne jobb? Akkor már inkább szexeljenek:)

2011. aug. 27. 13:56
 60/64 anonim ***** válasza:
81%

Tudom, hogy nem lehetett valami kellemes látvány, de azért nekik is kijár ennyi. Inkább ez, mint a veszekedések.

Ettől még nem lesznek tisztátalanok. Mert nemi életet minden házastárs él. Amit szerintem te is fogsz élni, majd a pároddal.

Gondolj erre és nem fog olyan szörnyűnek tünni, majd amit láttál.

2011. aug. 28. 16:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!