Reggel láttam a szüleimet szexelni. Ez nekem nagy traumát okozott. Már soha többet nem tudok úgy tekinteni a szüleimre. Egyszerűen undorodom tőlük. Mit tegyek?
szóval az ajtó be volt csukva, a függöny el volt hozva, és te mégis megláttad őket? hogy a csudába? és mégis mit vársz tőlük, menjenek hotelbe mert te otthon vagy és leskelődsz?
régen rossz, ha ilyen után már nem szereted őket
miért nem mész el gyeremkotthonba, akkor nem kell ezekkel egy fedél alatt élned, végül is nem tettek érted eddig sem semmit
mi gondolkodjuk azon,hogy még te sem tudod,hgy mit írsz?milenne,ha eldöntenéd,hogy:
1.min láttál be?
2.be-e volt csukva az ajtó?
3.az ajtó,vagy az ablak van közel az órához?
mivel:te azt írtad,hogy az ŕára néztél,ami közel van az ajtóhoz,de az ajtó be volt zárva,és te az eblakon láttál be.
hány éves vagy? csak mert én is rányitottam anyuékra nemrég, de egyáltalán nem találtam undorítónak, csak egy kicsit meglepődtem. szerintem ezen nem túl nehéz túltenned magad... bár attól függ, hogy hány éves vagy... egyszer a bátyámra is rányitottam kb 9 évesen, de még akkor sem ért trauma. komolyan nem értelek. úgy beszélsz, mintha azt láttad volna, hogy a szüleid valami szörnyetegek, hogy ezek után már nem is szereted őket. és amúgy meg nem igazán értem én se, hogy hogyan láttad meg őket az elhúzott függönyön és a csukott ajtón keresztül :D
de mindenesetre sok sikert hogy túltedd magad ezen a szörnyűségen, ami a világ legtermészetesebb dolga. azt hitted a szüleid tiszták. na és akkor szerinted te hogy születtél? mond már meg hogy hány éves vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!