Mit csináltatok volna ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Csak a lényeget írom le mert nem szeretném h meglássa és megint vita legyen ebből.Az egésznek az a lényege h a barátnőm csúnyán becsapott engem,a másik barátnőmet,az osztályt,a tanáromat és az igazgatót.
Úgy csapott be h belépet a b.nőm felhasználójába és kétdezősködött magáról.(Csak én ezt nem tudtam és megmondtam a véleményemet)2odszor is eljátszotta ezt és én rájöttem.Én kérdeztem h mért csinálta ezt erre ő letagadta -_-"(ez már facebookon volt)másnap behozta az anyát.Nagy vita lett belőle és végül a tanár azt mondta h fejezzük be.Vagyis neki adott igazat(én ezt szürtem le)és ezt a nai napig nem tudom elfelejteni.Szóval ti mit csináltatok volna?Bocsi h hosszú lett
2011. aug. 26. 14:58
21/23 A kérdező kommentje:
lehet h gyáva vagyok...mindenkinek vannak hibái nekem ez. és?igazából azzal "fenyegetőzött" h behívatja az anyát.. és másnap reggel ott van ő is és az anyja is.mai napig is felhúzom magam rajta
2011. aug. 26. 18:43
22/23 anonim válasza:
Biztos, hogy nincs ennek a dolognak másik oldala? Miért érezte jogosnak, hogy behívja az anyját?
23/23 A kérdező kommentje:
chaten írta h behívatja.nem mondtam neki csúnya dolgot(pedig tudtam volna.meg az osztálytársaim is írkáltak neki de h mit azt nem tudom
2011. aug. 26. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!